-

Drömmde om dig inatt babannem benim. Drömmde om att du tillsammans med mina andra änglar kom tillbaka och att allt var som vanligt igen,. Du sa alltid som förut. Babannesin natanesi gultanesi bitanesii och pussade på mig! Och du sjöng dina påhittade låtar hahah du hade sån rolig humor och spred en sån glädje. Vi tjaffsade om fläkten igen hahaha du blev sur för att jag hade på den på natten för du trodde jag skulle bli sjuk och att mitt hår å huvud skulle fasta i den! Drömde också om att alla var samlade och vi åt din goda mat alla vi var lyckliga som förr. Fan va jag saknar din mat du gjorde, ingen gjorde godare mat som du. Minns sista dagen vi träffades precis innan jag skulle ner till taxin för att åka till flyplatsen. Och alla va så stressade, och du va så sur att vi blev sena och du var så orolig att jag skulle missa taxin och inte hinna till flygplatsen i tid så du ringde oss 100 gånger haha och vi spraang tillbaka.
 
Och ändå, hur stressad du också än va, hur orolig du än också va så stog du och lagade mat åt mig :( min favoriträtt. Åt alltid den första dagen och sista dagen och många dagar under resorna och alla dagar jag bodde i Turkiet. Minns att jag var så stressad jag sprang runt överallt för att jag hade inte ens packat helt klart och där stog du och duka upp all mat och efterätt, och fick sån ångest att jag knappt hann äta så jag åt jätte snabbt och hann inte ens duka av eller hjälpa dig med disken. Jag ångrar så mycket att jag sparade allt till sista dagen, vi hann inte umgås sista dagen länge och minns att jag grät i taxin efter för att jag inte hade hunnit umgås med dig och jag inte hann duka av eller nåt och bara lämnade allt men du sa packa istället jag fixar allt. Jag va så sjukt rääddd om dig jag ville aldrig låta dig göra saker för mig för att du inte skulle trötta ut dig och dina ben, så inget fick hända dig, du gick så sakta, och du gick saktare för varje år. Men du stog alltid på dina ben ändå och alltid så stark!!!! Och kan inte få in i mitt huvud att allt det dåliga bara kom så plötsligt?!
 
Jag undrar hela tiden vaarför just du och varför just min fina farmor? Jag kan inte göra nåt mer än att hoppas på att du mår bra nu med pappa,mormor,farfar och alla. Fan va jag längtar till er det är sjukt. Ni är så sjukt saknade, saknaden gör så ont. Det tar på mina krafter så mycket.
 
 
Tänker på er hela tiden vill bara vara med er nu. Skulle må så mycket bättre att vara med er än här på jorden, helt seriöst. Vila ifrid min underbara babannem benim, kommer aldrig glömma dig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0