Fått jobb!

Heej! Duschade och åt nyss. Sitter och skriver mer en hand nu typ. råkade komma åt en rakhyvel fyfan hela min tumme skärdes upp:(. Igår så pluggade jag en del, sjukt segt gick det. Senare fick jag samtal om jag ville jobba i garderoben på Willow så tackade ja, så jobbade 22-03. Det va kul och chill. Kände ju flera där sen innan så det kändes bra. De frågade o jag ville fortsätta jobba varje fredag-lördag så tackade ja! Kommer nog jobba mest i garderoben men tror i èntren också. Det kanske inte blir exakt varje fredag-lördag men blev så sjuukt pank efter Istanbul resan så några få tusenlappar extra i månaden skulle inte skada!
 
Och helgjobb för mig är perfekt, förra året jag jobbade på 2 grabbar&kök i garderoben gjorde mig heelt slut på riktigt. Ibland kunde man jobba 4-5 dagar irad på vardagar, nattbussen gick 1 gång i timmen, hände flera gånger att jag kom hem runt 5 och började 8 dagen efter. Orkade inte upp. Sen tyckte jag lönen var alldeles för snål och man fick göra mer än bara garderobsjobb fast kontraktet stog bara garderob liksom haha. Så föredrar Willow 100 gånger mer. 
 
Ska lägga upp lite av shoppingen snart, ska bara kolla lögnen nu några avsnitt. Sen måste jag plugga hela kvällen. Hörs senare!
Sjukt fin klubb va? Den är helt nybyggd. Innan hette det ego/cassianas och sen renoverade de allt och bytte till Willow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0