14 mars

Heej! Kom hem för ett tag sen från centrum. Först va jag i skolan, fick tillbaks mitt prov i Islam bl.a MVG :D! Är man duktig så är man haha. Sen gick jag och åt snabbt med Isabel & Magdalena och sen köpte nya träningsbyxor och sen åkte direkt till gymmet! Hade som "möte" med min pt på gymmet, hon gjorde ett träningschema åt mig, för några dagar sen så skrev jag ju ner vad jag ville bli bättre på, mina mål osv.
 
Så hon gjorde ett schema med 4 olika pass, måste inte såklart gymma 4 gr i veckan men bara jag följer allt hela tiden! Blev jätte nöjd med schemat, hon visade allting steg för steg och det kändes bra så jag vet allting nu hur jag ska göra, det var fler övningar jag aldrig ens sett någon göra som var helt nytt för mig. 
 
Sen kom Asall & Aylin och vi gymmade i lite över 1 timme, eller *host* de hade mer träff där och bara chilla sen på slutet ;P hahaha medans andra körde liksom seriöst hahah!! :* Efter gymmet gick vi åt på Subway och kolla runt lite i centrum.
 
Kollade nyss på Lögnen haha vet slutet för kunde inte låta bli att kolla på turkiska på youtube, aja ska kolla lale devri en stund nu, ligger efter som fan. Sen plugga igen -.- hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0