24 mars

Heej! Var först på jobbet 21:00-03:15 och det va skit mycket folk igen så galjarna tog slut haha. Men det va verkligen inte kaos som i förrigår som tur. Efter jobbet så missade jag 20 över tåget och nästa skulle komma 03:50 så några på jobbet övertalade mig att ta en afterwork på Solidaritet, solli  e 1 av de 2 klubbarna jag hade kvar som jag inte hade gått till än. Fan va mycket fooolk. Shit haha det är helgen innan löning också, och 3 dansgolv var det också. Men vi chillade mer och bara var där ett tag och sen fick jag skjuts hem av en snäll kille på jobbet! Så nu har jag bara hells kitchen att gå till sen har jag varit på allaa klubbar i Stockholm som jag vill gå till dåra haha. Vill inte ens räkna hur många det är då..
 
Somnade runt 6 i morse och vaknar liksom 11? Kuuuul.. och kunde inte somna om bra blev så irreterad ville liksom sova till 1 åtminstonde. Aja ska duscha nu och sen plugga. Hörs senare!
 

Kommentarer
Postat av: Azra

Hej fina Sevda!
Vart har du köpt/beställt ballongen med tryck du hade på din födelsedag. Jag fyller år snart så skulle uppskatta om du svarar så snabbt du kan.
Kram Azra

2013-03-24 @ 18:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0