frågor och svar sen ett tag sen

POSTAT AV: ANONYM
Duuuuuuuu de e va INTE bra gjort! Det är otur att ta på sig slöja! Min syrra gjorde det. Hennes första pojkvän gick bort efter 3 års förhållande, den andra lämna henne o den tredje stack en vecka innan bröllopet. Samma sak med student mössa. Hon prova den och tog aldrig studenten. Kanske inte är sant men jag jar iaf ett levande bevis haha hoppas de går bättre för din del!

Svar: Oj.. haha nu skrämde du mig lite haha :|! Men tror inte så mycket på det, alla mina vänner har provat studentmössor innan studenten och de tog studenten, sen vet jag också folk som provat brudslöjor men som sedan gift sig lyckligt!

 

POSTAT AV: MAJA
men vart är du du syns inte

Svar: Haha vet inte, kanske inte var där just då

 

POSTAT AV: LOVELY ANONYMOUS
En iyisini yaparsın. Türkiye'yi bilip gördükten sonra İsveç'te yaşamak çok zor. Hele Stockholm'de hiç yaşanmaz. Ben Skane'de 2 günden fazla duramıyorum. Karanlık ve soğuk. Faaan! You gotta move to LA or Istanbul for sure! x

Svar: Jaa det är ju det. Man tycker så mycket andra ställen är bättre än Sverige..


POSTAT AV: ANONYM
bende isvec'de dogma buyume turklerdenim, bende oraya temelli tasinmak istiyorum ileride.. Ve artik biktim bizi kucuk görup senelerce göcmenlerin kötu halerine turk dediler. Bu asaglamaktir kucuk görmekttir.. jag tycker så' fast än jag bara är 17 år , sevda.

Svar: Jaa det är sjukt..

 

POSTAT AV: SWELMA
kan du inte göra en sminkvideo eller en vanlig video på dig?

Svar: Det kan jag göra någon gång ! Är bara inte så bra på sånt haha..


POSTAT AV: ELLINOR
Va det många jakan barn på din fest? Isåfall vilka? Lägg upp bilder vill se!! Och juste grattis i efterskott! :)

Svar: Jaa det va en del haha. För många att skriva här iallafall! Lägger upp lite biler senare, tack så mycket!

 

POSTAT AV: ALMA
kan du inte lägga upp en bild där ni dansar.(är ingen pedofil eller))

Svar: haha har ingen tyvärr..


POSTAT AV: ANONYM
lägg massaaa bilder från din feeeeest/födelsedag!! du har blivit så dåålig på bilder :(

Svar: Hade totalt glömt göra det faktist, pga att allt med min farmor hände precis efter min födelsedag..
ska göra det snart!

 

POSTAT AV: ELSA
vilka av tjejerna är ni på bilden

Svar: Jag,Clara, Amanda & Malin!

 

POSTAT AV: L
Jag sitter seriöst och gråter när jag läser det här. Jag ska be för din farmor så att hon blir bättre och förlora aldrig hoppet, hon är säkert en riktig kämpe som kommer att ta sig igenom det här. Anledningen till varför jag blir så ledsen är för att jag förlorade min mormor för två månader sedan, hon hade haft cancer i flera år och efter varje år som jag besökte henne blev hon bara värre. Att få se henne lida var det värsta jag varit med om, bad varje natt för att hon skulle bli bättre. Sen för mindre än två månader sedan ringde de och sa att hon hade gått bort. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, allt går som vanligt men inombords känner jag mig helt annorlunda, som om någonting saknas. En av de viktigaste människorna i mitt liv har lämnat mig och jag har ingen aning om hur jag ska fortsätta efter det, det som tar mig genom dagen är att veta att hon fortfarande finns hos mig. Känner mig dålig för att jag inte hann besöka henne för att det var mitt under nationella och alla andra prov så fick åka till mitt hemland under jullovet, även fast hon inte var kvar. Tog med mig några av hennes saker också för att kunna känna att hon alltid är hos mig. Jag ber som sagt för din farmor och var stark, när du pratar med henne även fast hon är i koma så var positiv, säg att du tror på att hon kommer bli bättre. För det viktigaste vi människor har är hoppet, utan hopp är vi ingenting. Du är stark, din familj är stark och din farmor är stark, ni kommer klara er igenom det här på ett eller annat sätt.

Svar: Jag kan inte ens beskriva hur varm jag blev om hjärtat när jag läste den här långa fina kommentaren. Tro mig när jag läste det här då hon låg i koma fick jag mer hopp och mådde bättre. Så sjukt underbara personer det finns. Tack så jätte mycket för ditt stöd L, jag hade alltid hoppet. Hur mycket än alla sa att hon aldrig kanske vaknar igen, och om hon vaknade igen så kanske hon aldrig skulle vara som förut, hur negativa än alla var så hade jag alltid hoppet. Jag hann vara hos henne 2 dagar irad då hon låg i koma, jag fick bara träffa henne 5min per dag.. men i de 5 minutrarna jag fick vara hos henne höll jag hennes hand, kramade om henne och pussade på henne och jag bad och pratade med henne och bad verkligen henne om att hon inte fick försvinna från mig, sa hur mycket jag älskade henne hur mycket jag behövde henne och hur mycket jag inte ville förlora henne, sa att det var förtidigt att träffa pappa nu. Men tyvärr somnade hon in sen dagen efter..:(

jag känner säkert dig men fan va gulligt av dig att ta din tid att skriva sån här fin text till mig. Tack så mycket igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0