frågor & svar

POSTAT AV: HELLO:)
Hej sevda hur mycket pengar spenderar du på en månad (på ett ung) o hur mkt gick det åt på resan till istanbul, Fö du säger att du blev pank o så :) bata undra lite så där random :)

Svar: Heej! Haha jadu det är heelt olika. Ibland har jag ryck så jag shoppar föör mycket på en månad, vissa månader kan det vara lugnare. Beror på om Sverige har mycket fint vissa månader eller inte. Det är jätte svårt att svara på det. Jag bor ju hemma så betalar inte så mycket men minst 2000 varje månad slösar jag ju varje månad på kläder, smink, mat ute & dricka. Sen vissa kan bli 5000kr det är olika beror på vad jag köpt.

Haha har inte ens vågat kolla nogrannt på kontoutdragen osv efter resan för kommer typ få en chock kanske. Men jag skulle gissa på ungefär 8000kr på mat (vi åt ute varje dag), shopping, taxi,dolmus, tunnelbana & papper jag va tvungen att skriva på gick på 2500-3000kr ungefär. Och sen gick 1000kr på att förlänga min resa en dag, men betalade bara 500kr för Aylin ville betala halva :)

 

POSTAT AV: HJUKIL
Hur har du råd att åka så ofta till Turkiet??

Svar: Jadu det undrar jag med haha nee men min mamma betalar alltid mina resor och jag lägger till ibland några tusen.

 

POSTAT AV: NELLE

Heej och tack för en härlig blogg! jag skulle vara såå tacksam om du gjorde en liten istanbul-guide, shopping mat osv :D

Svar: Heej! Va kul att du gillar den :) Aa visst kan jag göra det! Kan återkomma med det!


POSTAT AV: ANONYM
Hej!

Gillar du att posa i strumporna? Fint iaf. att du använder helsvarta tunna strumpor! Hoppas att du alltid går med sånna? :)

Svar: hahahah wtf?

 

POSTAT AV: MALIN
tjaa fin blogg har läste din blogg ett tag du skriver aldrig om sex varför inte ?

Svar: Hej, haha jadu kanske för att jag bara inte vill göra det!

 

POSTAT AV: TINA
Hej!
jag har en fråga, läste om att du vart i alanya i april månad, hur var vädret då? hur många grader var det? jag funderar nämligen på att åka dit, men om det inte funkar att bada och sola så kanske det inte är någon idè.
Skulle bli tacksam för svar :)

Svar: Heej! Det va jätte varmt på dagarna så man kunde sola ! Men vattnet va tyvärr lite kallt och poolen var inte så uppvärmd så det blev ingen bad men mycket sol! Och på kvällarna var det lite kyligare så man va tvungen att ha jeans/tights och en kofta eller en tunn jacka! Jag tycker du borde vänta till juli då det är som bäst väder där!

 

POSTAT AV: SANNA
har du löshår på bilden

Svar: Nej. Det är mitt äkta hår :) Har aldrig faktist använt löshår!


POSTAT AV: S
Hej! Vart köpte du din ballong där det stod "grattis sevda 20 år" på? Och hur mkt kostade den?:) vill själv beställa ngt liknande..tack!

Svar: Hej! Jag köpte den i en butik där det är massa partygrejjer i kista galleria, över adidas butiken! Det kostade 270kr om jag inte minns helt fel!

 

POSTAT AV: ANONYM
Sevda jag har hört att man kan komma till din skola o så kan elever färga ens hår ganska billigt? stämmer de o när kan man göra de i sånna fall?:)

Svar: Ja det kan man göra! Ja det stämmer, det beror på om du vill göra hos vem som helst av eleverna i frisör eller någon speciell klass/person. Det är bara att ringa och boka tid!

 

POSTAT AV: SELMA
kan du lägga upp en tydlig videoklipp på dig själv och kanske din också om du vill.har länge undrat hur din röst låter

Svar: Heej! Jo det kan jag väl göra haha men är lite dålig på sånt. Men har ju några få videor man hör ändå min röst!

 

POSTAT AV: TROGEN BLOGGLÄSARE
Vad heter hon som färgade ditt hår och vilken klass går hon i ? Går oxå i St Eriks Vill boka tid :)) kraam

Svar: Det var Clara & Amanda i min klass! Va kul, aa det är bara att göra det :) kram

 

POSTAT AV: ANONYM

du brde färga lite mörkare för du passar i brunt hårfärg

Svar: Jaa jag kanske gör det någon gång. Men jag tycker jag passar bäst i ljust!

 

POSTAT AV: LALE
- Var i istanbul är din lägenhet ? :)

Svar: Suadiye i Kadiköy :)


POSTAT AV: D
OMG LYCKOS DIG!! Jag skulle fan hoppat och kramat honom :D Du har nu gett mig ett hopp att det finns en möjlighet att se honom när man är där!!

Kram på dig!!!

Svar: Jadu jag ångra mig så mycket att jag inte tog kort med honom haha men skulle kännas konstigt mitt i donken liksom! Jaa, jag hoppas du ser honom haha :)!

 

POSTAT AV: ASLI
finns d ingen hemsida??

Svar: Ingen aning..

 

Eftersom att jag inte hade svarat på frågor på typ 2 månader så råkade jag blanda ihop många frågor alltså vissa nya kom med de gamla osv, så om jag glömt någons fråga så är det bara att säga till !


Kommentarer
Postat av: anna

vad hände med taimaz egentligen det var länge sen du skrev om honom har det hänt något blir tacksam om du svarar

2013-03-17 @ 21:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0