galet lyckad helg!

Heej! Duschade nyss. I fredags jobbade jag med Asall i garderoben och sen åt vi på Falafel kungen och sen sov hos Asall! Igår var jag först på systemet och köpte dricka till igår! Och sen fick jag ryck och shoppade en väska, skit fin men ändå enkel, visar senare! 
 
Mötte Clara och Asall för att lämna grejjer och sen träffade jag Emma, vi handlade tacos till igår kväll. Sen åt vi och fixade oss och förade hos mig. Och senare åkte vi direkt till Harem nights som låg på Kristall den här gången. Sjuukt mycket folk fan va kul det va!! Tuung musik som vanligt, det var flera turkiska låtar den här gången :D! Man känner sig så hemma med musiken där, sjukt bra! Och som vanligt träffa man halva sthlm där typ haha! Min helg har varit jätte lyckad faktist, torsdagen och lördagens utgång va galna verkligen! Så kul att blev så lyckad med tanke på att jag inte går ut så ofta längre och bara pluggat! 
Aja ska äta påskmat nu ! Hörs senare
mitt goda godis jag fick av mamma! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan Sevda!
Jag har tidigare skrivit till dig angående Turkiska.
Jag har märkt att verben kommer sist i meningen. Som t.ex. Okulda gideceğim. Men idag upptäckte jag en ny låt: Ozan Çolakoğlu – Rüzgar Ft. Ferman Akgül. Men första meningen i den låten börjar med "Bir ses duyuyorum içerden" Jag blir så förvirrad eftersom att verbet är näst sist där. Hur blir det om jag skriver "Bir ses içerden duyuyorum " blir det fel då eller?

I Hadises nya låt Visal går refrängen såhär "Biliyorum biliyorsun
Biliyorlar her şey fani
Gidiyoruz sonsuza
İz bırakmak lazım adımlarla (da)" Då är ju verbet först på tredje raden. Är det nåt speciellt med orden som är efter verbet eller?

Men jag har en till fråga vad betyder "Aşk Kaç Beden Giyer"?
Jag skulle vara tacksam för svar inom kort om du har tid, annars har du en jättebra blogg. Ledsen för allt som hänt dig med din farmor och pappa. Hoppas du börjar må bättre snart:)! PS. jag vill också flytta till Istanbul:)

2013-03-31 @ 21:42:54
Postat av: Yasmine

Sevdaa , kan du skriva bra klubbar eller dom du rekommenderar? Min favorit bloggiiis :)

2013-04-01 @ 14:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0