istanbul dag 7

Lördag: På lördagen var jag tvungen att vakna skit tidigt igen för att åka till Ataköy som ligger på europeiska sidan med båt dåra för att åka hem till min farmors bror & fru, och träffa en kusin & hennes mamma, vi åt lahmacun och fikade sen! Aylin följde inte med för hon mådde inte så bra så hon sov om och sov ut lite så hon skulle bli bättre! Efter så skjutsade de hem mig och Aylin var då vaken och mådde mycket bättre! Söt som hon va så hade hon städat upp lite det va kaaos dagen innan haha! Sen gick vi till cadde och små shoppa lite och sen drog hem.
 
 
Ringde hemkörning för pizza haha man va tvungen att bli medlem och grejjer så blev medlem där så räcker bara att man säger sitt namn så vet de vart man bor och allt haha sen kom pizzan och vi blev typ överlyckliga hahahaha dog. Sen börja vi föra lite och senare åkte in till Taksim för att möta Ipek, Irem, Emre och 2 killkompisar till. Vi drog först till Anjelique wooooow säger jag bara vilken klubb!! Tyckte nästan mer om Anjelique än Reina, det va finare på Anjelique tyckte jag. Vi va där ett tag bara och sen drog vi till Reina och hade skit kul verkligen. Senare efter åkte vi till Ipeks kompisar i Kurtköy som ligger en bit från där vi bor och sov där över natten.
jag och min farmors söta storebror<3 90 år snart 91, sjukt! Jag hoppas verkligen att du har många år kvar. Jag är så glad över att du och farmors syster fortfarande lever. Ni är en del av min farmor <3
min och farmors kylskåp just nu..
våra sopor utanför dörren efter en helg..
va så hungriig hahah sexig bild
 
lägger upp reina & Anjelique bilderna i nästa inlägg va för mkt annars

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0