Istanbul dag 8

Söndag 3 mars: Idag så sov vi ut litee typ 6 timmar men det va mycket för oss haha för vi hade sovit så lite de andra dagarna. Vi åkte till Viaport som är ett stort shopping center som har mycket outlet, så vi hitta en hel del där som vi köpte och sen åt vi kebab och sen skjutsade de hem oss. Vi sov hos Ipeks killkompis i kurtköy igår.
 
Först tog vi det lugnt framför tvn, åt lite goda nyttiga grejjer första gången på hela veckan typ haha och sen gick vi till cadde till en restaurang för att möta Fasla! Faslas mamma är familjevän till min mamma och hennes kompis, hade inte träffat henne på många år så det va kul att träffas igen! Har en turksvensk vän nu ganska nära där jag bor i Istanbul! Hon är turk & kurd men bott i Sverige och bor nu i Istanbul. Sen gick vi hem, städade och packa ganska mycket så vi slapp göra det på måndagen då det var våran sista dag.
 
Btw!!!!!!! Huuuur kunde jag glömma att berätta !!! Ni anar INTE vem jag såg igår på donken i Suadiye i Bagdat caddesi när jag skulle köpa mat åt Aylin!!!!!!!!!!! CAGATAY ULUSOY!!! Gissa om mitt hjärta gick i 180!!!!!!!asså han stog fucking bakom miiiig i kön medans jag väntade på maten så räckte han fram sin hand över mig för att betala för sin mat och märkte att flera tjejer kollade bak och jag tänkte varför kollar de sådär så jag kollade bak och såg att det va han och ville liksom inte stiirrra så jag kollade fram igen och sen tänkte jag måste kolla igen för att va säkert så jag kollade bak flera gånger sådär snabbt och det va 150% han!
 
Dog lite asså, ni turkar vet vem det är! En skit fin känd turkisk skådespelare! Självklart ser jag honom då jag ser kaos ut och mitt i donken så vågade inte ta kort haha tycker det är så töntigt sånt där och pinsamt. Har aldrriig gått framt till en kändis i mitt liv tror jag, jo när jag va liten till kändisar i Sverige som är liksom nobodys igentligen.

Kommentarer
Postat av: Lale

- Var i istanbul är din lägenhet ? :)

2013-03-13 @ 15:31:24
URL: http://lales.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0