Istanbul dag 9

Måndag 4 mars: Idag så vaknade vi runt 7 tiden, för att hinna med allt och det var våran sista dag!  Kl 8 hämtade min kusins pappa upp oss för att åka till min pappas och farmors grav..! Känns fortfarande overkligt att min farmor nu ligger där, även fast jag såg hennes kropp framför mina ögon begravas ner i gropen, även fast jag såg hur de begravde ner henne sakta sakta.. men eftersom att hennes namn inte står där än så känns det jätte overkligt. Men jag köpte 4 olika blommor till de och gjorde det fint. Kändes lite äckligt att jorden fortfarande var mjuk :(...eftersom att det bara var en månad innan farmor begravdes där så såg man kanterna fortfarande vart de hade grävt gropen.. usch. Kändes som att man skönk nästan va lite obehagligt. 
 
Man va så nära de men ändå så långt bort... sjukt. Aylin va ett jätte stort stöd för mig, 
sen träffade vi min farmors systers dotter för att tillslut fixa bankonto till mig. Hade ett förut men vi fixade nytt nu. Så jag kan betala alla mina räkningar automatiskt osv osv. Berättar mer sen om det vad för räkningar..
Senare åkte jag och Aylin till Istinya park för att kolla runt lite och shoppa. Vi gick till Victoria Secret bl.a
 
 

 
Chokladfontääään :D
 

 
Aylins
 
och min! :)
 
 
Sen åkte vi till ett annat köpcenter skiit stoooort minns inte va det hette.. där fanns det också Victoria's secret där jag köpte en sminkväska!
mitt hår va kaos elektrist heela dan som ni märker..
 såhär borde det finnas i Sverige också! 
Lägger upp alla bilder från högsta våningen i Istanbul Sapphire i ett annat inlägg, där vi tog massa utsiktsbilder! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0