lyckad kväll igår!

Heej! Fan va trött jag är kan inte ens beskrivaa, har gäspat hela dagen! Kom hem halv 6 igår, somna 6, vaknade 11 av någon konstig anledning-.-. Igår var jag först i skolan, lämnade in min idrottsprövning som ääntligen blev klar! Senare gick jag hem, hämtade ett läxpapper, gick till centrum med Aylin för att plugga i biblioteket och sen gick vi och gymma.
 
Efter gymmet gick vi till centrum och åt mat, Aylin åt kebab och jag kyckling soulvaki mm. Sen gick vi hem. Jag fixade mig och så sen drog hem till Tsenat, vi föra där och sen åkte vi till Sture! Det va en sjukt lyckad kväll hade verkligen skit kul träffade på många kompisar jag bl.a inte träffat på länge så det va jätte kul. Eftersom att jag inte går ut så ofta nu för tiden så kändes det bra att det blev en riktigt lyckad kväll! Är så sjukt trött har legat i sängen hela dagen, försökt somna om men inte kunnat. Tog en låång dusch så känner mig liite piggare men ändå inte haha..
 
Måste bara skriva en sak fyfaan för vissa killar. INGEN respekt alls fucking tafsar på än sådär i smyg och går därifrån, det va skit trångt och jätte mycket folk och flera gånger kände jag att någon idiot tafsa på mig och vissa av gångerna såg jag vem det va och började tjaffsa med de!  Asså som tur hade jag ju jeans på mig men ändå riktigt desperata killar som inte kan få tjejer eller ens någonsin fått ta på en tjej, hålla på me en tjej som desperat gör sånt. Usch för sånna killar säger jag bara. Liksom en kille som har respekt för tjejer, som kan fåå tjejer skulle aldrig göra sånt. Bara de som inte får ! Ajaa ska äta påskmiddag nu, sen senare fixa mig för ska jobba ikväll -.-. Glad påsk på alla förresten hörs senare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0