11 maj

Heej ! Mitt internet wifi hemma är jätte konstig typ funkar bara ibland och knappt funkat senaste dagarna så jag har haft internetdelning från min mobil som åt upp mitt internet pga mina serier haha därför jag inte kunnat blogga.. nu sitter jag i vardagsrummet med en sladd och det funkade skit irreterande. ajaa
Ajaa i onsdags var jag först i skolan och sen var med Malin & Tsenat hela dagen och senare på kvällen drog vi till sture ett tag och sen gick vi hem bara va heelt död.
 
Och sen i torsdags var jag och Malin i centrum först, köpte lite smink och sen drog vi till bergshamra för att hämta mina kläder från Asall och sen gick vi hem till henne och åt tacos med Aylin & Tsenat och sen föra och sen drog till sture! Gaalen kväll var det. Senare träffade jag och malin 2 kompisar och vi kom hem halv 10 på morgonen haha ångest och sen sov halva dagen och va sega heeela dagen och gjorde iingenting och sen kom Tsenat också och vi bara åt och tog det lugnt och sen märkte jag att jag har fått feber mådde skit hela dagen och har fortfarande feber så ska bara vara hemma idag och försöka bli frisk!
 
Hörs senare ska börja pluggan nu har en hel del att göra! Ha en fin lördagskväll allihop! 
jag och kassandra förra lördan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0