15 maj

Heeej! Igår efter skolan var jag med Alale och fika, hade saknat henne som fan! Duschade nyss och åt. Idag i skolan hade vi bara redovisning om våra "sallonger" vi hade i några veckors tid i grupper prövat på hur det är att ha en sallong med alla ansvar, kostnader, bokningar, osv osv och det gick bra!  Man fick mer kunskap på hur det är att ha en sallong. Om 2 veckor är frisör F-kursen slut och har typ både g,vg, och mvg i grejjer jag gjort haha streess måååste få MVG nu på de sista grejjerna så mitt slutbetyg blir MVG iaf.
 
Sen gymma jag efter skolan.Jag har gått i st eriks gymnasium i 3 år snart i fridhemsplan och aldrig tänkt på att ett fitness 24/7 ligger 1 minuuuut från min skola tills idag haha så jag gick dit det va mkt större än solna centrums och bättre men va lite vilsen i början haha !
 
Fan asså om jag hade märkt detta för 2 år sen då jag skaffa gymmkort skulle jag va värsta bodybuildern nu ju ;P driver haha nej men tycker intee det är fint med tjejer som har som manskropp! Lite muskler tycker jag är skit fint på tjejer men inte överdrivet. Men ajaa 3 veckor kvar i skolan, nu ska jag gymma nästan varje dag efter skolan, så mycket bekvämare att komma hem direkt än att gå "omväg" i solna först hehe lat i knoow men fridhemsplans va bättre ändå!!
 
Ajaa har sjuukt mycket plugg nu de här 2 veckorna! Blir dum.. fick veta att jag har värsta inlämningen 80frågors inlämning i natur till  på fredag???!! typ 3 i klassen visste det? Skit irreterande så alla ska klaga i morgon haha! I morgon har jag religion och jätte stort naturprov tydligen, religon hinduismen provet kommer gå bra men natur har jag inte pluggat ett skit på.. streeess så det är bara att plugga nu! Sen har jag en stor frisör C prövning på måndag pga att jag missa nåra viktiga prov förra året så får göra om hela skiten i en heel dag, och stort slutprov i frisör teori på tisdag.. sen är det ett religionprov kvar i buddhismen som kommer.. sen är det friheeeeeeeeeet! hehe förutom svenska B dåraa som jag vill göra om i höst eller sommar...Bara att kämpa på in i det sista nu..Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0