21 maj

Heej! somnade runt 5 inatt och vaknade 8 !((Y) såå haft 3 timmars sömn fett seeegt haha! Va såå seg idag, gjorde en skit fin uppsättning jag vet jag kunde lätt få MVG på men sen såg jag att den va lite sne och då fuckades allting blev fett sur och gjorde om allt, för ville verkligen inte bara ha VG för skulle få ett minus för att den va sne.. såå jag gjorde om allt lite snabbare då för att jag skulle hinna... neheeppp sen på bedömningen blev det bara VG för att den va "för liten" -.- det skulle va en klassisk uppsättning och min uppsättning va tydligen lite för liten gaaahh brinner haha! Ajaa har för det mesta fått VG nu på sista frisörteknik F kursen och lite MVG så mitt slutbetyg blir nog VG skulle jag tro! Aja bättre än G iallafall! 
 
Sen hade vi prov, det gick helt okej, bättre än på testet förra veckan iallafall! Men är inte värsta duktig på färgteori haha måste verkligen bli mycket bättre på det, det är en av mina svagheter i frisör! Jag är inte keff på själva att veta vilken siffra alla färger är osv, utan andra saker inom det haha svårt att förklara! Bara frisörer skulle förstå
 
Ajaaa sen efter skolan så åkte jag direkt till Rotebro för att fixa mitt plakat till studenteeen :D :D :D :D! Den kommer bli så fiiiin :D! Ni får se den när den är klaar ;) Kommer bli helnöjd iallafall!
 
Nu har flakgrejjen börjat ordna sig tydligen, efter folk fick damp så tog några över så det ska nog ordna sig hoppas jag !! ajaa ska peela min kropp nu tror jag ska sola ikväll måste fan börja sola e helt vit!!! Måste va brun till studenten!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0