28 maj

Heej! Idag var jag först i skolan, sov bara 5 timmar men jag klarade mig ändå! som att det är första gången jag kommit till skolan me 5timmars sömn haha. Eftersom jag redan är klar med allt på hela sista kursen Frisörteknik F så fick jag göra vad jag ville så jag gjorde en uppsättning och fick MVG :) och sen gjorde jag lite permanent. Fick veta idag när jag prata med rektorn att jag inte får göra min svenska B rester i höst så måste göra den antingen i sommarskola eller komvux..kuuuul nu är min sommar helt förstörd, nästan!!
 
Sommarskolan slutar 12 juli och 12 augusti har jag en grej att göra inom frisör.. så måste åka 13 juli till Turkiet och komma hem typ 10 augusti..alltså mindre än 1 månad blir det å huur fan ska jag hinna göra allt jag tänkte göra? Måste först till istanbul minst 1 vecka, ska vakna tidigt varjee dag för att hinna med alllt, måste först rensa hela min farmors lägenhet och sen renovera ALLT, man måste ju också välja golv, väggar, spis, dusch allt sånt där... och det tar lite mer än 1 vecka iallafall men huvudsaken att det största är gjort och sen tänkte jag åka till alanya 2 veckor och sen bodrum 1 vecka och sen istanbul 2 veckor såå alltså tänkte jag vara borta ungefär 6 veckor men nejnej jag får antingen ta bort 1 vecka av alanya resan å åka till bodrum då eller skita i bodrum iår faaaaaaan asså alanya tänkte jag skita i år men flera av mina vänner vill verkligen dit och jag vill verkligen dit dåifall de ska dit..
 
Så aaa är irreterad just nu.. efter skolan tog jag sprutan, fyfan höll på att svimma direkt efter va tvungen att lägga mig å dricka vatten innan jag kunde gå normalt igen och har skit ont nu ondare än precis när jag tog den kan inte lyfta den precis.. faaan jag som skulle gymma idag har inte gymmat på 1 vecka!!! Ajaa hoppas jag kan gymma i morgon.. ska fortsätta på en naturuppgift jag tydligen inte hade gjort klart, ska kolla på film om typ björnar och göra uppgifter om den wohoo verkligen min favorituppgift! hörs senare!

Kommentarer
Postat av: FS

Har du ärvt mycket efter din farmor? Undrar eftersom du skriver om renovering osv :)) älskar din blogg!!

2013-05-29 @ 16:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0