ännu ett fake konto med mina bilder..

 
 
Fick ett meddelande av en tjej jag har på fb och hon sa att någon har mina bilder, aa här är endel av min och hon Daniellas konversation orkade inte visa exakt allt men visade mer det "viktiga" 
 
Är så sjukt irreterad nu så kan inte komma på nåt ord. "okej" att ta mina bilder, helt ärligt jag blir typ inte ens arg längre garvar bara och anmäler och ber andra anmäla, pallar inte göra det till stor grej längre för är rätt van nu haha folk har börjat och kommer aldrig sluta ta mina bilder och göra fake konton, har hänt nu runt 20 gånger utan att överdriva och det är bara acceptera att vissa människor är jävligt fula anzikten att de måste söka bekräftelse genom att ta andras bilder. Och är sjukt tacksam över alla som meddelar mig så fort de sett ett fake konto med mina bilder, skulle aldrig märkt de då! Det är typ 2 jag märkt själv liksom..
 
Meen när jag får höra att folk snott en bild på mig och min MORMOR som är död idag, däääär där blir jag förbannad!!! Tjejen som tagit mina bilder är en tjej som är serb som läser min blogg, för den där bilden hon har som profilbild på fb är en bild jag baraa lagt upp i bloggen och inte facebook. Och tjejen är 150% medveten om att min mormor på bilderna inte lever idag, huuur jävla respeklös får man vara att lägga en bild på mig och min mormor och säga att det är hon och hennes mamma?!?! Asså fyfan.. det här är också anledningen till varför jag inte vill lägga upp en bild på min mamma, är så sjukt rädd om henne och om nåt hände henne eller nåt pga min blogg skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv. Finns sjuka idioter ute så skulle aldrig riskera det plus att min mamma vill inte att jag ska lägga upp bilder på henne på internet för hon gillar inte att bilderna finns på internet föralltid osvosv.. och det respekterar jag. Därför kan jag lägga upp en gammal bild någon gång då man inte ser henne så "tydligt" men ingen ny. mina vänner och familj vet hur min mamma ser ut och det räcker för mig.
 
hjälp mig att anmäla idioten tack på förhand! http://www.facebook.com/almir.boric?fref=ts

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0