Godnatt

Heej! Igår gjorde jag iingenting på hela dagen va ju sjuk, sjukanmälde mig från jobbet å praktiken för behövde verkligen vila ut.

Sen senare på kvällen skulle jag träffa Sotte 5min och precis när jag skulle hem ser vi en tjej på gatan med bara bh,jacka å byxor, helt gråtande och hon såg oss i bilen och började springa mot oss och försökte gå in i bilen och vi fatta ingenting och gick ut från bilen direkt och försökte hjälpa henne, det va fett hemskt hon hade ingen aning om hur hon hamnade här och hade blå märken på ena armen... Jag försökte hela tiden fråga vem som gjorde så mot henne men hon kunde inte svara på det och hennes väska va också helt borta å vi ringde och spärra hennes kort åt henne och sen vakna en tjej som Sotte känner mitt emot mig som e polis så hon hjälpte oss och ringa polisen så vi va där ute i över 2 timmar sen kom polisen och förhörde och antingen skjutsa de henne hem eller kanske sjukhuset jag vet inte... Vi tror att hon blivit våldtagen men ingen vet...Sjukt.. Det va hemskt att se ngn sådär och hon va lika gammal som mig hoppas hon mår mycket bättre nu och hon får tag på vem som gjort allt..

Ajaa idag har jag varit hemma heela dagen och bara vilat, städade rummet lite men fick inge plugg gjort. Drog hem till Sotte senare på kvällen och vi kollade lite på eurovison sen gick jag hem! Ligger i sängen nu och ska sova, typ aldrig sovit såhär tidigt på en lördag haha rekord! Ajaa i morgon ska jag upp "tidigt" tidigare än annars på en söndag för att baara plugga hela dagen! Hörs mer i morgon godnatt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0