Kassandra 20 år!

Heej! Har inte haft tid att blogga! I torsdags va jag först i skolan som vanligt och sen gick jag hem och vila lite och senare drog jag och Tsenat till Malin för att föra och sen drog vi till Sture! Det va skit kul först men sen var det skit lite folk på slutet så vi drog hem redan vid 2 och Tsenat sov hos mig. Igår hade jag en lång fredag som vanligt. Först praktik till 18:00. Gick hem till Sotte en stund och sen var jag hemma en stund! Och sen var jag på jobbet 22:00 - 03:00 och sen drog hem.
 
Duschade nyss ska börja fixa mig lite, letar efter en klänning å ha på mig men kul att liksom typ hälften av sina kläder är utlånade!!!!!!!!!!!! -.-
 
Ajaa snart kommer Malin, är ensam hemma ! Vi ska äta middag och sen ska vi hem till kassandra för att föra och så! Kassandra fyller 20 imorgon så vi ska fira henne idag ett gäng tjejer! Efter ska vi alla dra till sturee, det kommer bli en gaalen kväll! Hörs senare måste rota i min garderob nu! Har sjuukt många bilder å lägga in på bloggen, men i morgon blir det en hemma dag.. och en jobbig dag däremot... aja hörs senare!
haha ser lite konstig ut ! men ajaaa jag och mina fina tjejer <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0