folk har inge liv

Om det här numret ringer/smsar er 076 233 01 43 som ni inte känner, är det någon brud i Bandhagen som driver med er, hon är tydligen jävligt ful så hon inte kunde skicka bilder på sig själv så hon skickade bild på mig och sa att det va hon och det roliga är att jag va 17 år och brunett på bilden hahahah och hon måste gått till mitt 2010 arkiv och tagit den där ifrån för jag har inte lagt upp den på facebook eller pa som jag hade förut.. Skäämmit haha!  
 
Det var tack vare min kompis Shayan som berätta till mig som jag fick veta av, det var honom hon smsa och drev med.  Sen inte nog med det, så sitter hon och terrar hans liv efter me massa samtal och sms, shit gå ut och skaffa liv istället för att hålla på !  Säger bara du tjejen som har numret, jag vet vart du bor jag har kollat upp allt så du borde passa dig ! ;)

Kommentarer
Postat av: Fredrik Jahn

Kära Sevda
Jag är ledsen men det är tyvärr fel telefonnummer som du har fått från Shayan. 076-233 01 43 går inte till någon jävligt ful brud utan till en äldre gentleman i pensionsåldern. Jag har inte för vana att terrorisera någon med samtal och SMS, så du får ta kontakt med din vän och be om rätt telefonnummer. Jag hoppas du gör det snart så jag slipper konstiga samtal och

2013-05-26 @ 14:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0