Nu har det gått för långt

Alla har säkert hört om händelserna i Husby och sen alla ekarna Skärholmen, jakan, fittja, rinkeby, skarpnäck, kista, tensta, vårberg, norsborg och sollentuna. Alla områden, bilbränden sen vissa av områderna, butiker osv..
 
Asså vafuck äre som händer?!?!? Okej man har fattat att det är pga att visa ilska pga massa grejjer osv osv osv orkar inte ens gå in på det för det är så mycket snack om olika grejjer om det och jag är inte helt insatt i det så jag kan inte skriva om det. Men till den här nivån?!?! Det som är så jävla synd är att det är ju mest invandrare från sina föroter som gjort detta och det påverkar så sjukt mycket andra invandrare som sköter sig och aldrig skulle tänka tanken att göra samma sak!! Jag gillar inte heller poliser helt ärligt, för jag tycker också många av de är orättvisa mot invandrare och folk över huvudtaget men inte fan går jag och bränner upp ANDRAS bilar som inte ens har nåt med saken och göra, skulle vara mer "förståeligt" om de hade brännt upp bara polisens bilar men ge fan i andras bilar asså.. Sen att de kastar sten på BRANDMÄN oherregud, brandmän går dit för att släcka bränderna och aa de är människor som riskerar sina LIV många gånger de räddar människor, brandmän har jag ingenting emot så jävla synd att de också ska få skit.
 
Har invandrare inte nog med skit hur alla dras över en kant hela tiden så fort något litet dåligt händer?! Hur fan tror ni nu alla svenskarna inklusive smygrasisterna, rasisterna tänker nu?! Personer som gjort detta gör så att ALLA invandrare får en fel bild, det är verkligen INTE okej!  Jag tror helt ärligt att det inte kommer bli en stor förändring efter denna händelse, iallafall inte om de tänkte fortsätta i flera dagar till? De har nu fått mycket uppmärksamhet i hela landet och till och med andra länder säkert, räcker det inte eller?! Och en förändring sker inte på 1dag för att en stor förändring ska ske kommer ta tid. Sen att Fredrik Reinfeldt inte verkar bry sig blir ju inte bättre allting..Hoppas många moderater tänker om till nästa val..
 
Men det som är så jävla syynd med allt som hänt de här dagarna är att SD är säkert skit glada att det här har hänt nu och kommer jobba förfullt nu innan valet 2014 och dra skit mycket nytta av denna historia för att hjärntvätta och lura in folk i deras parti, vilket tyvärr kommer bli enklare för de efter denna hemska händelse. Ser många ställen på fb folk till och med invandrare typ vill rösta på SD.. skandal :( hemskt! SD kommer aaaldrig glömma det här och älta på det i hur många år som helst för att ta över Sverige!! Så fucking synd...jag briinner, just för att en del omogna idioter gör det påverkar det så många alla! 
 
Visa ilska genom demostration eller hur fan ni vill. Men förstör inte andras trygghet och deras ägodelar, de som inte ens har nåt med deras "ilska" att göra. Men det är det snorungarna inte fattar, hur kul är det att komma ut en morgon och se sin bil helt utbränd? Hur kul är det att komma till sitt jobb och inte ha ett jobb kvar? Hur kul är det att inte känna sig trygg i sitt område och hem? De oroar och förstör för så många familjer, barn och andra ungdomar!!! Folk mår dåligt pga det här..
 
Inte nog med det..Pratade med Tsenat idag vi ba aa sjukt att många av de där förorterna är nära solna fast solna händer det ju inte sånt här för det är ett bättre område, men hagalund är "solnas förort" som många gjort till, varför? Jo för att det är mest invandrare där, fett synd igentligen för det händer inte ens ofta grejjer i hagalund och det är liksom oftast lugnt. 1 min senare ser jag nu att de nu börjat i hagalund också asså haha så fucking skrattretande så fucking pinsamt , folk har bränt upp ett helt soprum eller va det nu va.. och jag bor jätte nära hagalund och känner röklukten nu i hela min lägenhet för min mamma hade lämnat balkongdörren öppen..kul
 

Kommentarer
Postat av: Dlo

Sjukt bra skriver Sevda.
Det är onödigt att förstöra andras bilar och butiker för att göra sin röst hörd. Precis som du skriver så skulle man förstå om bilbränderna var polisbilar och inte grannens.
Just nu verkar dom själva inte veta varför dom gör som dom gör. Det är ju ändå vi som blir idioterna i slutändan, oavsett vad.

2013-05-23 @ 17:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0