sjukt lyckad dag igår!

Heej! Igår somnade jag skit sent vid 5 så sov bara 2 timmar. Helt död som jag va fixade jag mig på morgonen och gick me mina 15cms klackar bokstavligen heela dagen. Först var det mösspåtagning och sen kom inte alla i klassen överens om vart vi skulle dra så alla splittrades och jag och några från klassen drog till Snaps och tog några drinkar. Sjuukt mycket folk. Fan va nice det va! :) Skit skummt väder var det igår, ena sekunden värsta solen, andra sekunden haglade det skit mkt, tredje sekunden spöregna och sen sol sen regn, sol, regn sol hahaha Ajaa det va trevligt iallafall! 
 
Sen gick jag hem, fixade om mig och drog hem till Asall som hade tjejmiddag! Jätte trevligt var det och sen drog vi många av oss till stan, Jag, Asall, Jennifer, Sara, Amanda, Damla Isabell, Isabells syster och där kom en fet limmo som Asalls mamma hade överraskat med, skit snällt! och vi hade galet kul i limmon och sen åkte vi till Harem niights! Det va gaaalet asså fan va kul jag ALLTID har på harem nights, går inte sitta ner eeen sekund ! Det va sjukt mycket folk utanför så vi kom inte in förens vid 1 och hann bara va där i 2 timmar, vi borde kommit lite tidigare !ajaa :)
 
Sen kom Malin & Tsenat också wohoo lyckades få de dit heheh:D Och de gillade också det mycket!Skit bra nu kan de följa me alla andra gångerna framöver ! Sen efter harem nights åkte jag, malin & tsenat till max och tog hem mat. Och Tsenat sov över hos mig. Heela dagen har vi legat i sängen och slöat, har sjukt ont i min mage så kan inte röra mig idag :( Aja serie och pluggkväll som gäller för mig idag...
 
håller på att lägga upp bilderna från igår nu, här får ni en bild från igår sålänge! Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0