:(

Sååå jävla typiiiskt!!!!!!!!!! Brinner som fan.. alla mina planer får jag göra om heeelt nu.. pallar inte fett fett irreteeerad!! :(
 
Jag tänkte plugga några ämnen i januari för att jag vill ha mer ämnen i mitt betyg men neeejj såklart så va det senast den 30 oktober man skulle sökt in!!!!! Och jag va ju i Istanbul då så skulle ändå inte hunnit söka in..Fan fan fan fan.. mina planer va att jag skulle läsa 3 ämnen fr.om Januari och verkligen satsa högt på de nu när jag har mycket mer motivation än tidigare iår som jag tror alla förstår..och så jag har mer att välja på i framtiden osvosvosv..Och seen tänkte jag sätta ALL min tid på körkort fro.m april ungefär.. för att få det snabbt klart till sommaren iallafall. Men nejnej. Vet inte va jag ska göra nu. Får göra om heela min planering. Ska ringa skolan för att se försäkerhetskull man veet aldrig har inge att förlora om jag frågar liksom.. inte för att jag tror att det går men men.. Så Men skiter i nästa höst planerna ska inte ändras nåånstans iallafall. 
 
Om jag nu inte kommer kunna komma in på kurserna från 6 januari måste jag vänta till 17 mars! Gaah så därför funderar jag då de här 4 månaderna att börja  med teorin till körkortet iallafall så jag inte helt inte kan nånting när jag väl ska börja gå på lektionerna osv.. e fett irreterad nu. Skulle va så perfekt att börja den 6 januari. För jag funderar på att åka till Istanbul igen under nyår och min födelsedag. Och skulle va perfekt efter det börja plugga.. aja ska kolla upp allt det där i veckan nu..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0