Skit bra helg!

Heej! I fredags va jag hos min farmors syster och sen va ute me min släkting i cadde och handla och fika å så. Sen gick jag hem och fixa mig och sen åt med en kompis och sen åkte vi till Lucca och va där med Fasla, Bahar och flera kompisar. Efte det drog vi till Ulus 29 och va där resten av kvällen. Det va en rolig kväll.Sen sov vi hos en kompis och kom hem tidigt på dan.
 
 
I lördags så sov vi ut lite och sen åt jag och Fasla på happy moon och sen gick vi hem och fixa oss. Efter det gick vi först hem till våran killkompis för att hämta honom och sen gick vi tillsammans till hans granne Wesley Sneijder och gissaaa vem som mer va r ni kommer döö, Kivanc Tatlitug. Jag dog jah dog. Jag sa på svenska till Fasla ser du vem som sitter vid hans bord..hon ba omg haha. Så vi hängde med Wesley, Kivanc och flera andra under kvällen. Vi kom dit vid 11 och va med de till 7 på morgonen hahaha. Shit vilken rolig kväll det va, vi spela kort och körde drinklekar hela kvällen skit kul hahahahah..Vi känner Wesley lite sen förra gången vi va med de för någon månad sen men det va första gången jag träffa Kivanc. Han va så mkt snyggare irl och skit trevlig va han... Ajaa 
 
 
Jag frågade Wesley under kvällen ifall vi kunde ta kort för ville visa min killkompis som ville ha ett foto och han sa snälla inte idag jag är full och vill inte ta kort idag, någon annan dag.. Med respekt tog jag inte kort då.. Han sa får jag kolla din mobil? Jag ba okej visst sen han ba jag vill se dina foton jag ba okej.. Så han kollade i mitt album säkert för att se om jag hade tagit smygfoton eller nåt fett synd haha men tuur att jag inte hade gjort det fett skämmit det skulle va annars..
 
Då kände jag att jag inte våga fråga Kivanc då för han börja också bli full och sådär flummig typ haha så tänkte att det va försent att fråga och pinsamt om han också sa nej-.-.. Ajaa kommer nog träffa de igen nästa gång jag kommer, känner ju deras vänner så kommer säkert träffa de igen då fan mååste jah ta kort kmr dö annars hahah!!!

Jag och Fasla förra helgen på propaganda

Kommentarer
Postat av: Anonym

-.- Är det alvar ?? det låter inte att vara sann , jag är också med turkiskt påbrå, skulle svimmat om jag var i närheten av honom!!

2013-11-04 @ 23:04:27
Postat av: Anonym

Du kan fortsätta ljuga gumman !

2013-11-05 @ 18:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0