Hotell fest ikväll!

Heej! Just nu sitter jag i dolmus påväg till Taksim för att möta upp Fasla! Vi ska på någon fest, hennes kompis har hyrt övervåningen på ett hotell! Haha det är måndag men äh! I lördags mötte jag upp en kompis som heter Andre som tog me mina grejjer från min mamma skit snällt! Tog han till Sapphire, haha tar alla dit. Så sjukt fint därför. Å åt där också

Sen när vi ska kolla på vårat kort de tog ( de fotar alla som åker längst upp) iallafall. Så kollar jag på reklambilderna så ser jag en bild på mig och Malin hahahahaha doog av garv! Blev helt chockad att se mig själv på reklamen liksom! Vi e me på reklambild nedanf Sen kolla vi helikopter 4D en film om alla kändaste sevärdheterna i Istanbul. Sen åkte jag hem å fixa mig å sen kom Fasla till mig och vi föra lite och sen tog vi taxi till taksim å festade på ett ställe som hette Gumusyag, baaara rnb skit bra musik. Sen åkte vi hem till hennes kompis en stund och sen hem till mig å sov .

Igår efter vi åt "frukost" sprang vi vid vattnet å gymma på utomhusgym och gjorde övningar. Kändes bra. Efter gick vi hem till mig å 2 i min släkt plus Nesrin, Faslas mamma hem till mig för att skriva på kontrakt. Deras hus ska rivas å de behöver boende så de ska hyra min lägenhet 1 år :) kanske mer. Känns så skönt att hyra ut till folk man känner för man känner sig trygg då med allt. Å på sommaren då jag kommer igen kommer jag få sova hos de, skit snällt.

Idag va jag i Berska i 2 timmar tror jag prova massa kläder sen köpte 2 par shorts , leggins å 2 blusar! Första gången jag ens kollar butiker på 2 veckor typ haha. Sen fika jag med en släkting å efter gick hem å fixa mig å efter det gick jag hem till Fasla för att hämta hennes påse me kläder å sånt.. 3je gången på några dagar... hahaha vi har alltid gjort saker spontant å plaerat de då hon redan e på jobbet drf. Aja e framme nu ska äta med Fasla sen till hotellfesten. Ha en fin kväll alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0