Istanbul dag 6

Heej! Har inte haft tid att blogga, e inte så ofta hemma haha. I måndags så vakna jag sent å sen så solade jag liten stund å sen va med släkten hela kvällen och sen sov en kompis här.

I tisdags så va jag med Släktingar hela dagen sen va med Ipek, hennes kille och hans kompis . Ipeks kille bor typ 2min från mig jag sov hos de å gick hem på dagen å solade ett tag och sen senare tog en pw med min kusin!  Efter det kom en kompis över 1 timme typ sen sov jag bara.

Idag vakna jag lite för sent soom vanligt å sen köpte jag småsaker å sen gick till stranden en strand i caddebostan, mkt bättre å finare än där jag brukar gå. Så ska dit i fortsättningen! Efter jag sola å bada så gick jag hem å sen joggade/sprang vid stranden :) skit skön känsla! Hade tights på mig doog av värme .. Nästa gång blire shorts!!

Just nu är jag i atasehir med Ipek, hennes kille och några vänner. Vi va i fenerbahce innan en stund å nu ska vi typ fika eller nåt kl e halv 3 haha.. E sååå trött just nu haha kommer typ somna!aja hörs mer i morgonmåste bli duktigare på att blogga asså! Godnatt på er som ska sova :)

Jag för 2 dagar sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0