Midpoint & Chilai

Heej! Idag var det molnigt igen men skit varmt :/ så jag sov ut till 1 och sen åt frukost, duscha och så. Sen gick jag till turkcell och fyllde på pengar i min mobil,för ttyp 10de gången under snart 2 veckor kan verkligen inte ha kontaktkort sådär de går pengar heela tiden va jag än gör. så köpte flera pakepris för internet, 1 timmes paket för europa och gratis sms ! Så det känns bättre nu haha
 
Efter gick jag hem och fixade mig och bytte om. Gick hem till Fasla för att hämta en påse med hennes skor och så som hon hade glömt och sen åkte jag.. trafiken dödar mig häär haha tog mig över 1 timme till taksim från cadde.. det tar 1 kvart utan trafik sjukt haha.. ajaa sen shoppa vi lite och sen lämna vi allt på hennes jobb som e i taksim där för att slippa bära på det. Efter det gick vi till Midpoint och åt middag och efter det gick vi till Chilai tog ett glas vin bara, skit fint ställe. Vi skulle vidare till Reina men vi pallade sen inte och tog taxi hem, va trött men e typ pigg nu igen, hela huset va upp och ner för visste inte va jag skulle ha på mig så jag städade i en halvtimme för vill inte att det ska va stökigt när jag vaknar..
 
I morgon ska jag sola hooppaas jag för det ska tydlien bli 30 grader och inte ett enda moln, hoppas hoppas!! Så ska försöka vakna tidigt runt 11 i morgon för att sen gå ner och sola, kanske inte e så många soldagar kvar nu i Istanbul /:.. måste utnyttja sista tiden nu..
 
Sen ska jag träffa en barndomsvän, vi ska ut och äta middag nånstans och sen kanske jag träffar Fasla igen tror jag :) juste nu e kl snart halv 3, en kompis skulle komma över men pallade inte ha folk nu och ville sova, men hörs mer i morgon godnatt på er! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan inte du visa bilder på nya huset och renoveringen :) ?

2013-09-20 @ 00:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0