skit varmt!

Heej! Just nu är jag hemma bara. Vaknade halv 2 idag.. inte bra haha! 2 kompisar sov här och sen just nu är en målare hemma hos mig och målar balkongen. Äntligen liksom haha sen efter det är exakt aaaaallt klart med lägenheten :D såjävla skönt nu när jag har 1 månad bara kvar här så ska jag baraa endast njuta, sola, bada, shoppa, festa, umgås med släkten, vänner! I veckan nu ska vi fixa pappersarbeten bara men det är inte så mycket att göra. Det är skiit varmt idag verkligen värsta vädret 32 grader typ och jag sitter hemma :@ Ska imorgon eller någon annan dag till Buyuk ada (en ö utanför Istanbul) med några vänner så det ska bli kul! Sola,bada och bara njuta ! I den där ön finns inga bilar alls så man cyklar bara och åker häst och vagn! Mysigt som fan.
Ska fixa mig lite sen gå och handla åt min farmors systers dotter. Hon ramla och slog sig igår och mår inte såbra så måste hjälpa såklart! aja hörs mer senare ha en fin dag alla! <3Suma beach kilyos i förrigår

Kommentarer
Postat av: Eda

Hej Sevda! Jag skulle jätte gärna vilja veta mer om hur det är med det sociala umgänget nere i Turkiet. Känner du att du kommer överens med vänner osv i Turkiet på samma sätt som du kommer överens med vännerna i Sverige? Känner du att du kan umgås med jämnåriga i Turkiet på samma sätt som jämnåriga i Sverige, eller är det något som du måste tänka på? Känner du att kulturen, livsstilen och intressen krockar när ni umgås? (Med tanke på att du är uppvuxen i Sverige). Skulle vara ytterst tacksam för svar, då det skulle underlätta för mig att ha koll på läget eftersom att jag själv tänker flytta till Istanbul nästa sommar. Ta hand om dig sötis! :))

2013-09-16 @ 15:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0