Tillbaka i Istanbul

Heej! Inatt sov jag typ 3 timmar vid halv 5 kom mina släktingar å hämta upp mig så jag, min kusins mamma och pappa och farmor och farfar, deras farfar är min farmors syster, iaf vi bilade till Ankara å va framme runt 10-11 tiden. Umgicks hela dagen med min farbror, farbrors fru, min farbrors barnbarn och massa till. Det va skit kul och träffa alla! Vi åt, fika, gick till ett shopping center och så. 
 
Blev spådd idag av min farbrors fru... Vill verkligen inte öga men WOOOW säger jag bara haha får hopp om livet nu efter alla bra grejjer jag fick höra som ska hända mig... Å de så äckligt att hon visste saker som iiiiingen vet som hänt på sistonde och sånt... Sen berätta hon va som väntar mig i livet och va som kommer hända närmaste åren/tiden.
 
Får mer hopp om lycka när hon berätta allt. Menar det är inte som att jag haft mycket tur i livet och speciellt inte senaste åren har bara det mesta varit skit. Jag hoppas att all sorg jag upplevt räcker för ett låååångt tag nu...
 
Iallafall btw världen e fööör liten haha! En av mina nära killkompisar Metin som föddes å bodde hela livet i Sverige fast nu över 1 år i Ankara pluggar i en av de bästa skolorna i Turkiet, Bilkent universitesi. Iaf jag berätta för mina släktingar att jag har en vän som går där. Tror ni inte att min farbrors son å fru jobbar i den skolan hahaha å bor där i närheten.. Fett kul om Metin skulle få de som lärare någon gång haha! 
 
Sen inte nog med det så känner Fasla Metins släktingar fick jag veta för ett tag sen hahha alla känner alla asså..
 
Aja är i atasehir nu och ska sova över hos min kusin. God natt på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0