Lyckad helg

Heej! I lördags gick jag och Fasla ut å sprang i Bebek och sen beställde vi hem mat och duscha å så. Senare på kvällen drog vi till Lucca och sen till Ulus29 med några vänner. Efter Ulus29 drog vi till jag troor det mest skumma stället i heela Istanbul aldrig mer haha. Stället henne miminozkule lr nåt asså hahahhahhahaha inga ooord musiken va heemsk huvudvärk deep house oc folk hade klätt ut sig och hoppa runt typ fyfan va jag iiinte kände mig hemma där haha..

Men aja efter drog vi hem å sov. Fyfan va seeega vi va igår heela dagen. Å jag skaaakade hela min kropp hela dagen tror det är pga redbullen asså dricker redbull varenda gång jag går ut och i lördags drack jag skit mkt redbull men inte såå mkt vodka. Ajaa men sen små shoppa vi lite i Cevahir och åt sen hjälpte Fasla me min grej jag har i skolan till i morgon. Sen drog hon hem och en annan kompis kom och sov hos mig. :)

Är i skolan nu och senare ska jag tilm släktingar och senare till andra släktingar och efter det sova hos en kompis lr hon sova hos mig inte bestämt.

Ajaa min lektion börjar nu igen hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0