Min sist dag i Sverige..:/

Heej! I fredags va jag hos min mormors syster hela dagen och sen åkte jag hem och fixa mig osv, drog hem till Malin för att vi skulle fixa oss där.. Veeem ser jag i köket? Joo Tsenat min lilla bebiiisss! Hon hade drivit med mig i veckor att hon verkligen inte kunde komma lalala å hon fick mig att gå på det haha asså ni skulle sett min reaktiiion kollade på henne 5 sek innan jag fatta att det va hon😂! Världens bästa vänner har jag!

Sen förs vi 3 å så å sen drog vi till Vardagsrummet först.. Va inte så bra.. Sen drog vi till Laroy heelt ok. Sen drog vi till max å åt sen hem.

Igår sov jag ut lite hehe sen fika jag med mamma en stund, och sen gick och sola en stund, träffade Ann-Sofi, shoppade lite! Köpte 2 par nya jeans å strandväska jag behövde. Sen tog vi promenad och så.

Senare så åt jag och malin på thai restaurang åt som djuuur hahahaha fyfan kunde knappt gå efter! Riktig matkoma asså!😂 sen drog jag hem snabbt hämta mina grejjer sen till Malin å börja fixa mig. 

Sen kom Tsenat, Aylin, Maneli och Asall med! Vi föra körde kort och så och sen drog till sture. Det va bra och rolig kväll. Men shiitt va det förändrats. Vaaaart är alla människor? Menar man såg massaaa man kände där förut. Igår träffade jag på fåå jag kände..hahah sjukt. Ajaa det va en bra lyckad kväll å sen standard åt vi på max hehe saknat max..fyfan ätit på max 3 dagar irad nu iiiiinte ok! Men skyller på att det inte finns i Turkiet :$

Har världens stress inom 11 timmar måste jag hinna med en heeel del. Är sjukt död men måste upp nu duscha å s. Hörs senaree 
Igår hahahaha vilka faan är de där killarn? inbjudare haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0