Side i morgon!

Hej! Igår va jag i skolan som vanligt och sen va jag hemma och Fasla kom hit, vi åt mat och sen drog till karaköy till ett ställe glömmer aalltid namnet på den haha men iallafall va helt okej sen drog vi till ett annat ställe det va keffft och helt dött så vi drog till Lucca, alltiid lika bra! Så sjuk tung musik döör för stället hahah. Spelar aldrig roll hur trött och ohypad jag är blir alltid hypad där haha men det va inte väärsta mycket folk för vi kom sent. Sen drog vi hem.
 
Idag sov vi ut ganska länge. Det är 23 april idag "(23 nisan) Barnens dag i Turkiet så alla var lediga idag så det va skit skönt. Trott att det är lördag/söndag heela dagen idag men nejjj bara onsdag hhaha!
 
Packat hela dagen, plockat runt lite och gjort mina läxor bara tagit det luugnt varit så seg hela dagen. Så i morgon är det skola som vanligt och på kvällen ska jag till Sideee, Antalya!!! :D
Paradiiiis dööörrrrr!! Hotellet vi ska bo på Nashira hotel & spa gaah skulle kunna vara här 1 månad fan 4 dagar kommer gå fööör snabbt!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du pedofil? Du blir ju tillsammans med yngre

2014-05-01 @ 22:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0