Lördag

Heej! I torsdags var jag hos en kompis med några kompisar, vi åt mat och chillade och sov där. Igår så träffade jag min blivande nya vän som också flyttat hit för ett tag, vi åt middag i midpoint i taksim och sen drog vi till Lucca och efter Anjelique! Det var en riktigt lyckad kväll jag hade verkligen skit kul! 

Idag åkte vi till andra sidan för att hämta nya kläder till mig för ikväll och tanken var att vi skulle kolla runt där och chilla hela dagen men vi hann knappt vara där för det va Ngn bayram idag så de skulle stänga av hela gatan så det skulle va kaos å ta sig tillbaka til europeiska sidan så vi drog tillbaka snabbt. Så vi har ätit middag och nu chillar vi hos henne och ska börja fixa oss!
Igår

....

Kan inte sova så jag gick in på mina gamla anteckningar från min iphone 4 å hittade väldigt mycket djupa grejjer.. Skriver en del djupa grejjer ibland i min blogg men myycket andra ännu mer djupa eller liksom aa allmänt mer djupa grejjer skriver jag mer i anteckningar i mobilen bara för att skriva av mig men ite för att någon ska läsa.. Mycket var annorlunda förra året, var en av mina jobbigaste år i mitt liv.. Mycket av det här kände jag DÅ men en hel del stänmer in än idag..

"Jag är och har alltid varit en jätte social och öppen tjej. Jag berättar oftast mycket om mig själv och gillar att lära känna nytt folk, men till en viss grad. Att lära känna någon bara sådär "ytligt" alltså man bara vet lite grejjer om den är ingenting mot att öppna sitt hjärta till den. Man ska alltid vara försiktig oavsett vad, att släppa in nya människor i sitt liv. Allmänt oavsett om man en gång blivit sårad eller inte.

Många har lätt för det medans måga har svårt för det. Ju mer åren gått, desto mer nära jag fölorat, desto mer gånger man blivit sårad av människor som bor kvar på denna jord. Tyvärr en dag säget hjärtat stop. En dag låser du in hela dig själv. En dag är det som att du sätter en stor mur framför ditt hjärta, varför?jo för att du tycker det är nog, man känner att man inte klarar ett hugg mer. Man känner sig så pass "trasig" så man vill inte bli värre än vad det är.. Att få flera hugg i livet på alla olika möjliga sätt är inte lätta att hantera. Och det tar låååååång tid innan det läker, OM det ens läker helt. "tiden läker alla sår" ja men för vissa är det till en vissgrad. Jag kan säga att ja, tiden läker mycket, men ovasett om det går måånga år så känns det som att den här smärtan som sattit sig på hjärtat en eller fler gånger kan inte någonsin försvinna helt. När mantänker på det, när man tar upö det så får man ont. den känslan försvinner aldrig. Du kan må bra igen, du kan bli glad igen men kan allting bli som förut? svar nej. jag vill verkligen inte vara negativ jag är alltid allmänt en posetiv människa men sånna här saker vet man bara sanningen.

De som varit med om liknande grejer förstår till 100% men de som inte är närheten för det kan inte ens tänka sig in i det, aldrig någonsin förens de själva kanske är där en dag..

Sen den här "pressen" man känner att man har ibland, klara skolan, att man hela tiden måste höra av sig för att fråga hur alla mår, bry sig om alla och bara alla mår bra och är glada. Man glömmer bort sig själv och enda gången man gör det är när man ligger ensam i sängen på natten och ibland när man känner att man inte mår bra är det så sjukt svårt att ens tänka på andra, vad än alla säger så fastnar det inte i ens huvud helt. Man är som i sin egna bubbla, värld.  hur mycket man ens  försöker bry  sig för att man såklart vill och hur mycket man ens vill försöka visa att man bryr sig ändå så räcker det aldrig till. Aldrig. För oavsett hur mycket vänner eller så allmänt viiill förstå än, vill inte klaga så är sanningen att ingen förstår. Och ingen kommer någonsin att göra det heller. Och det gör ont, och det är inte folks fel för är man inte i samma händelse ilivet kan man inte ens förstå. Den enda personen som kan förstå dig själv är du, bara du.

Jag känner att allt som hänt iår å på sista åren över huvudtaget har gått alldeles för snabbt och allt har bara kommit som en stor ton klump över mig jag måste bära till "mål" och allt som hänt har blivit som "inget har hänt" men ju mer tiden går, desto mer inser jag och desto ondare gör det att inse och förstå. Jag stänger ut allt det dåliga, jag gräver ner det som får mig att må dåligt.För att jag ens inte har tid att ta hand om det, att ge det tid att sörja, ge det tid att tänka, och ge det tid till att läka. Sen när småsaker påminner om grejjer man inte ens "tagit itu med" så baaamm så är det som att en explosion med alla grejjer kommer upp och blir värre än vad det skulle varit från början. Men det är så sjukt mycket jag blir dum, och att det varit flera ämnen jag varit efter i har inte gjort det lättare, att fler andra privata grejjer hänt , man kam inte ens tänka klart och jag som allmänt har skit svåra koncentrationsproblem får 100gr värre när man tänker på 100andra grejjer som händer i ens liv.  Jag har ändå nu sista tiden gått till skolan med ofta 3 timmars sömn men ändåå tviiingat upp mig, för jag vill verkligen inte ge upp nu och jag skaa klara det jag eller någon annan trodde jag skulle klara.

Ibland har jag bara sån lust att i flera veckors tid bara stänga av ALLT, mobil data och ALLT just för att bara rensa tankarna heelt ENSAM, utan nååån. Åka på resa heelt ensam, inte träffa nåågon. Inte bry sig om någon, förutom mig själv. Bara för att rannskaka hjärnan och när saker känns bättre återvända igen och börja om på nytt som en ny frisk människa och kunna lägga 100% tid mer på sina nära och kära, för ibland känner jag inte igen mig själv, känns verkligen som att jag inte räcker till för att vad jag ens gör känns det som stt det tar på mina "krafter" o fast det är små självklara grejjer, att jag ibland inte klarar av det skrämmer mig och vill få en förändring på det. Och vad jag än gör så blir det fel ändå så man tappar bara mer hoppet att ens försöka, man skiter i tillslut. Och det får konsekvenser av allting. Jag är ingen sån brukar inte ta åt mig och tycka det är hela världen om jag "misslyckas" med att göra nåt bra för vänner eller så, men så fort någon klagar tar jag så mycket åt mig och det blandas med ilska att jag bara blir sådär paaaaass hejdå orkar inte ens bry mig. Hatar att det har blivit så. Så fort folk säger åt mig för en liten sak tål jag aldrig det längre, och låter ingen "trycka ner mig" för jag klarar inte av att folk klagar på än, blir typ såhär okej passar det inte så dra då ingen har tvingat dig att vara med mig, så jag visar bara ilska istället så det förvärrar allting

Vet inte ens varför och vart jag ens vill komma med denna natt känslor inlägget, kanske har för mycket inom mig. Det va ett tag sen nu jag va hos min kurator jag brukar gå till så kanske dags att boka nytt möte innan mitt huvud kommer sprängas helt.

Det är 16 dagar kvar till studenten bara studenten kommer det kännas som en del av denna tygd på min axel kommer släppas.. "

I istanbul.. Igen !

Heej! Igår kom jag till Istanbul igeen haha. Fyfan mitt plan var 3,5 timmar försenat så man blev fett uttråkad i flygplatsen men ajaaa.. Idag sov jag ut, pluggade lite gick ut en stund och köpte tårta och så för Faslas mamma fyllde år igår. Fikade en stund med några släktingar också och sen gick hem och åt middag å sen tårta! 

Skulle sova hos en kompis i morgon men blev lite missförstånd så jag ska i morrn på dagen ner till stranden (akuut har blivit vit hahaha) å sen hem å plugga och sen städa å rensa ett rum här. 

Mycket som händer på en gång , eller rättsre sagt nästa vecka mer men ajaaa ska sova nu är skit trött å dör av värme här men hellre än att frysa fan haha! God natt :)
13:55 my ass åkte vid halv 7 typ -.-...

..

Alla kan inte få mer en 2 chanser ilivet :) har man sumpat chanser får man bara skylla sig själv. Att ge någon gång på gång nya chanser är bara slöseri på tid av sitt liv. Lär en person sig inte efter flera chanser så är det sällan den ens lär sig någon gång.0% konsentration..

Är så fucking uttråkad å seeeg asså har försökt plugga itimmar nu fick så lite gjort asså pass på det här skitet. Jag åker på måndag. Jag har mycket annar att tänka på innan. Jag ska packa ner alla böcker å så nu för kommer verkligen inte ha någon koncentration. Jag åker väldigt bra tid så jag hinner sova ut å vara pigg på flygplanet så jag ska då fan plugga exakt hela vägen!!! Inge sova för mig.

Ska snart hem till Dabra med Tsenat och Hermona!

Lördag

Heej i torsdags kväll var jag först hos Alale med Aylin, Tsenat, Mika och Periya. Vi blev bjudna på gosaker och vi göra där och sen drog vi alla till F12, det var inte så bra som det brukar. Så sjukt jävla kallt nu man dör .. Så det va ganska dött och inte så kul. Igår va jag hos frisören, fixade om mitt hår fick göra en lätt schampoonerings avfärgning och sen la vi i toning på det. Känns mycket bättre men märkte idag att jag ser lite orange i botten typ men kanske försvinner snart haha..

Senare på kvällen så fika jag först och senare sov jag hos en kompis bara.

Idag har jag varit helt död hela dagen för jag sov så sent inatt. Ska försöka plugga lite men har så mycket att tänka på för jag åker ju i övermorgon så är lite stressad haha. Aja hörs senaree


-

Ärlighet varar alltid längst.


-

The most beautiful people are the ones who went trough the thoughest situations in life but still manage to keep a smile on their face, especially if they have a bright personality to go along with that smile...Håret är grönt å grått

Heej! I måndags umgicks jag med assi. Vi åt på taco bar i centrum och senare på kvällen träffade jag en annan kompis. Asså jag dööör för hennes dotter så sööööt å så luuugn! 
Sen igår va jag hos min mormors syster med min mamma, vi fika, åt middag och så. Senare på kvällen sola jag med Emma och senare kom Tsenat till mig och vi kollade på Paradise hotel. 

Idag färgade jag mitt hår.. Jag har gröntgrått hår nu väldigt kul:))))))) ( :'( ) tvättar de flera gr om hopp att det ska bli bättre annars går jag i morrn till en annan frisör där jag praktiserade förut i centrum. Ajaaa ska plugga nu wish me luck om i morgon! Godnatt på er!


Måndag 18 augusti

0% konsentration försökt plugga i 2 timmar nu men blivit störd hela tiden haha hade viktiga samtal att ta bl.a låste jag ääntligen upp min iphone 5 äntlgen behöver jag inte gå runt med 2 mobiler i Turkiet men ajaaa.. Ska plugga en stund sen sola lite hehehe och senare till centrum behöver köpa lite krämer och sånt. Senare ska jag äntligen träffa Assi jag inte träffat sen januari skandaal! Hon har en flicka nu helt sjukt jag måste träffa henne också lilla prinsessan!!! :) sen senare ikväll ska jag nog träffa en annan kompis får seee!

Måste boka min nya biljett till Istanbul också min biljett är igentligen i morgon men köpte sån där keff biljett så jag inte kunde ändra så måste köpa ny -.- aja inte såå dyrt just nu på tillbaka vägen bara behöver inte extra vikt eller så så det är skönt. Jag ska inte köpa min biljett till Sverige än... Kommer bli en dyr biljett för jag ska köpa sjukt mkt extra kilo så därför måste jag planera verkligen och inte ändra 80 gr haha!

Hörs senare måste plugga nu måste bli klar med åtminstonde 3je delen av min Uppdrag 2...
Jag å assi på min födelsedag iår!

-

You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to things you don't want to feel...

God natt

Heej! I torsdags pluggade jag bara hemma lite och senare på kvällen gick jag till F12 med Malin och Lisi. Var en helt okej kväll. I fredags så var jag på vattenpipe café med Asall och hennes kusin på söder. Igår va jag med mamma hela dagen och sen på kvällen gick jag ut med Aylin, Maneli,Tsenat och Dabra till sture sen en stund till champell!

Idag har jag bara umgåts med mamma hemma och inte gjort så mycket annat. Har förresten rensat min insta fyfan va lång tid det taaar! Raderade ungefär 1500 som följde mig orkar inte med föör många jag inte känner osv, men det tar aldrig slut är inte klar än..-.- hahagodnatt!-

Så sjukt mycket som förändrats. Så sjukt mycket JAG ändrats. Till ett så mycket mognare. Alla märker det. Jag märker det. Jag märker verkligen på Stockholms befolkning, då menar jag måångaa av folket jag lärde känna typ 5 år sen... Inte ändrats ett skit...Utan är på samma plats i livet och är precis likadan.....nu syftar jag mest i min ålder och liite äldre... Och nej det är inte direkt bra att vara samma ställe i livet som man var när man var 15år om man är över 20 nu haha aja för vissa tar det väl tid helt enkelt..

Frågor och svar

POSTAT AV: ANONYM
Varför svarar du inte på frågor?
Svar: Jag har inte kollat bloggen så ofta så det har bara blivit så att jag tyvärr glömt. Men ska bli bättre på det!

POSTAT AV: ANONYM
Hej är du naturlig blond? :)
Svar: Hej, ja mörkblond.

POSTAT AV: FS
Man radar upp fördelarna och nackdelarna med den saken och väger vilken som är mest och dras till den alternativen:)
Svar: Så sant!

POSTAT AV: ANONYM
du är singel skrev du men träffar du någon eller har du känslor eller gillar någon sådär?
Svar: Jaduuu väldigt bra fråga haha 

POSTAT AV: ANONYM
Och om du dejtar barn och OCH om du dejtar vem som helst?! Varför rör det människor jag fattar inte. Stå för du sevda, du har otroligt många beundrare där ute varsig tjejer eller killar! Fortsätt vara den starka du och skriv din blogg som är SÅ intressant och rolig att läsa :) ! Kram!
Svar: Tack så mycket va söt du är, du har så rätt!

POSTAT AV: ANONYM
Menar du Y ellääär :D
Svar: hahah vem är Y?

POSTAT AV: R
Hej! Jag tänkte åka till Istanbul om någon vecka med en vän!
Vet du några tips på goda restauranger barer klubbar och shopping?
Vi kanske kan ses styra upp något där då du känner till stället, skulle va asballt! :-))
Svar: Hej va kul! Restauranger tycker jag Papermoon är bäst sen är 360 och Lucca är bra. Barer är helt klart Lucca nr 1 sen är Unter väldigt bra också, grymm musik men Unter är mer chillställe alla är mer chill klädda och så på Lucca är folk mer uppklädda. Gaspar är också fräsht och bra om du gillar house.

Klubbar på våren,hösten och vintern är det heelt klart utan tvekan Ulus29 bästa klubben nåånsin. Helt fantastisk utsikt, grymm musik, bra folk allt är bara 10!! Vunnit för en av de finaste klubbarna i VÄRLDEN också! Längtar till hösten haha. På sommaren har de bara själva restaurangen öppen tror jag. På sommaren är Reina & Anjelique bäst tycker jag. Anjelique är lika bra alla årstider men Reina är inte lika bra på hösten och vintern då de stänger halva Reina och det bara är utomhus och det blir väldigt litet och inte så bra tycker jag.

Shoppingcenter är Zorlu, Istinye park, Kanyon & Akmerkez väldigt bra och fint.

Förlåt för sent svar du har redan varit där redan, men skulle annars varit väldigt kul om vi skulle vara där samtidigt :)!

POSTAT AV: ANONYM
Ser du många turkiska kändisar i de områden du brukar vara på?
Svar: Ja det händer ofta.

POSTAT AV: ANONYM
Du vet väll att yunus är
Tillsammans med din kompis?
Svar: Jag har varken sett eller pratat med Yunus på över ett halvår så jag har noll koll vem han är tillsammans med haha.


mysig tjejkväll!

Helloo! Idag var jag hemma hela dagen och pluggade, ringde massa samtal jag behövde fixa lite grejjer och så sen var jag med mina azizams Alale & Aylin! Alale bjöd över oss på middag! Det var skit länge sen vi 3 bara umgicks, det va jätte kul och bara sitta heeela kvällen och bara prata nonstop! Saknat deet.
 
Kom hem nyss ska skicka in mina första arbeten nu har typ kollat igenom 180 gr men vill verkligen få det heelt perfekt haha. Ajaa i morgon ska jag nog bara vara hemma på dagen och senare dra till skolan då man kan få extra hjälp och stöd osv. Sen måste jag fixa andra grejjer.
 
Det har varit så skönt att verkligen HA TID på sig denna gång och inte behövt göra 89 grejer på samma dag haha så tar lite saker i taget vilket känns jätte skönt! Min biljett är ju nästa tisdag men tror jag ska förlänga ett par dagar iallafall för känner att jag inte kan åka än.. sen har jag ändrat mina planer IGEN för hösten hahaha asså hur många gånger har jag inte ändrat nu men aja det kan jag ta sen..när det blir 100% vilket är typ 99,9% nu haha ajaa  hörs mer i morgon god natt alla!
hahaha när mina bebisar skjutsa mig till arlanda 2012 !
 

!

 
 

..

Never regret anything that made you smile..
 
 

Neyo - let go

..

12 augusti

Heej! Igår så var jag i centrum med Malin, jag köpte 2 bikinis och sen åt vi på Subway. Efter det åkte jag till sumpan för att fixa böcker. Senare åt jag hemma med mamma och sen efter åkte jag, Malin & Tsenat till cafè 60 och var där hela kvällen och fika. 
 
Idag fixade jag andra böcker jag inte hittade igår och sen var jag hos tandläkaren. Klagade över en tand som växt in lite grann och joooo man ser skillnad om man verkligen kollar noga och kollar på bilder från ett år sen.. men nope det höll inte min tandläkare med om så han ville inte röra min metall jag har bakom mina tänder..... :( vet ej vad jag ska göra nu faktist haha stör mig väldigt mycket på min tand som var rakare förra året men ajaa..
 
Är hemma nu och försöker plugga litee senare vid 9 ska jag träffa Tsenat och kanske Aylin för att se medina och så i kungsan och efter dra till F12 en stund.. hörs senare!
 

-

Jag trodde inte att jag skulle känna denna slags saknad men jag hade såå fel..
 

Söndag

Heej! I lördags tog jag det lugnt hela dagen och sen senare på kvällen förade jag Aylin , Linn och hennes 2 vänner och sen drog vi till Berns! Katastrof musik som vanligt. Men vi träffa på måmga vi kände så det var trevligt. Berns är verkligen inte dansställe asså om de inte har speciella event haha. 

Så det var en rolig lyckad kväll! Idag så degade jag i sängen typ halva dagen och sen kände jag verkligen för att ta en promenad helt ensam. Jag har knappt varit ensam på fleera veckor. Knappt gjort nåt ensam iallafall. Ibland behöver man bara rensa alla tankar man har och bara vara helt ensam. Det kändes skönt men borde nog gått ett varv till men ajaa ska snart igen gå promenad runt råstasjön fast med Tsenat! 

I morgon har jag en hel del ärenden jag måste fixa så måste vakna lite tidigt. Ha en fin söndagskväll alla!-

När jag väl stänger av, då är det stängt föralltid!Är i Sverige igen!

Heej! Just nu ligger jag i min säng bara. I tisdags kom jag till Sverige! Sov typ direkt när jag kom hem för va så trött och sen va med mamma ett tag å senare gick ut med Malin, Tsenat, Berwell och några till till Cafét, riktig fail haha asså typ 30 pers bara där och det var bara där ute. Sen hade jag mite huvudvärk och va sjukt trött så drog hem ensam redan vid halv 1. I onsdags så kom Hermona hem till mig och sen drog vi och åt i taco bar i centrum fan va jag hade saknat tacos haha sen åkte vi till café60 i stan för att fika med Tsenat! Efter det drog vi bara hem. 

Igår va jag i biblan och plugga lite med Hermona och sen senare på kvällen gick jag till F12 med tjejernaa och sen sov hos Aylin efter.

Idag träffa jag min saknade Alale jag inte hade träffat sen i julas skandaaal! Vi åt mat i kista och bara tog det lugnt. Senare på kvällen träffade jag en kompis bara för promenad här i solna. Nu ska jag sova  godnatt!
Saknar Istanbuls värme och bosporen redan haha!


Godnatt

Heej! Idag packade jag om aallaaa mina resväskor med allaa mina kläder shit tror de tog över 3timmar hur mycket kläder har jag helt sjuukt och så många kläder man glömt bort eller som fortfarande har prislappen kvar-.- .. Packade inför Sverige resan och packade lite in grejjer jag ska sen lämn i Sverige som jag inte qnvänt ens på 6månader helt onödigt att jag ens tog med haha sen massa tshirtar och linnen jag har för mycket av som jg ska lämna men nu är problemet att jag 100% har övervikt och har ej fixat extra kilo... Ska ringa i morrn och kolla om jag kan fixa..

Ajaa i morgon tänktke jag sola hela dagen lr halva åtminstonde och bara chillaaa . Senpå natten åker jag juu så det blir nice. Tror jag ska förlänga min biljett till 3,5 veckor istället för 2 men får see.. Aja ska sova nu kl e 1 nu här. Godnatt!

Alanya 2 veckor sen

..

Ibland måste man få ut saker för man blir bara kvävd utav att hålla det kvar...även fast man riskerar mycket och inte blir som man ville...

2 augusti

Heej! Hmm vad har jag gjort senaste dagarna i torsdags va jg på stranden och solade hela dagen med min kusin och sen var jag helt död när jag kom hem så jag sov tidigt. I fredags tidigt på dagen åkte jag till andra sidan för att hämta mina sista grejjer jag hade hos min kompis jag bodde hos några veckor. Sen tog jag bara det lugnt med Fasla, åt mat och sånt. Sen gick jag till doktorn för behövde fixa en grej. Senare på kvällen gick jag till Unter i karaköy med några vänner. 

Igår hände det mycket grejjer. Mådde inte alls bra men jag behöver bara lite tid sen kommer jag känna mig bra igen. Var hos frisören, förgade utväxt och hela håret mörkare. Den här solen får mitt hår och se vitt ut snart fan iiinte okej haha. Passar mer i mörkblond tycker jag. Blev lite för askigt tycker jag så ska idag få färga guldigare utan kostnad då så de bra. Så jävla skönt å bekvämt att frisören är i samma hus haha.

Somnade vid 12 igår kväll var helt trött. Fyfan va det åska och blixtrade igår kväll skulle ut på promenad för att rensa tankarna ensam men nejnej åskade sjuukt mycket och blixtra och dusch regna så fick stanna hemma istället haha. Vaknade till vid 7 i morse och hade svårt att somna om så har försökt somna om halvt i 4 timmar nu😒 gått sådär haha. Aja kl är halv 12 nu och ska upp och äta frukost sen till frisören. Sen packa och ta de lugnt hela dagen för i morrn natt åker jaaaaag :)RSS 2.0