15 december

Heej! Va i örebro i fredags till lördags, sen blev jag sjuk och åkte tillbaka till Stockholm på morgonen. I fredags hade jag sjuukt kul med Tsenat, Maneli, Berwell och Arsema.
 
Idag är irritationen på maaaaaaaaax. Asså då menar jag verkligen max!! Hade långt samtal med först the phone house som försöker blåsa mig på pengar för min Iphone 5 som är på lagning pfff vem tror de de pratar med? Blåst person eller? Seriosly wrong person att försöka lura haha. Iallafall va fett lack och på andra grejjer som hände samtidigt så vet inte fick damp och kasta iväg min telefon alltså iphone 4s med all min kraft och råka vara på ett stengolv......... kul va? Tog upp mobilen direkt efter och tänkte nooo hoppas den inte gick sönder... katastrof. Asså det är så mkt sprickor på den asså heela mobilen är helt jävla förstörd sen dog den också det gjorde ju inte saken bättre.. försökte starta, gick inte.. satte in telefonen i itunes, va tvungen att återställa... gick inte ens göra det heller fucking skit asså inte som att man blev gladare efter dampet jag fick typ... btw Apple kundstjänst är guuuuuuuuld!! en kille snacka med mig i 40 min och hjäälpte mig. Stoor respekt för de!!
 
Såååå nu är jag heelt utan telefon! båda mina telefoner e sönder!!!!!! Känns så jävla kul -.- I morgon ska jag försöka vakna tidigt och dra till phone house och reda ut med de allting som de råkat göra, för ska fan inte betala massor me extra pengar för att DE gjort ett misstag.. så förhoppningsvis så köper jag en ny telefon i morgon men om det kommer ta år tills de fixar sitt jävla misstag !??! Hur fan ska jag leva utan en telefon i 2 veckor typ?? Åker till Istanbul nästa fredag också så kan inte vara utan telefon!!! så får väl bara köpa en helt ny med helpris då. Jaa jag är väldigt beroende av min telefon, speciellt ifall jag är ute sena kvällar... tror ingen är räddare än mig. Varje gång jag e ute sent ensam tror jag att någon ska våldta/mörda eller kidnappa mig . Måste alltid ha kontakt med någon i telefon tills jag är hemma. (om det är sent ute) ohnej juste musiiiiiiik också nooooooooo tänkte inte på det innan hur faaan ska jag leva utan musik när jag sitter på tåget elller går nånstans elleeeer gymmar?!!!!!!!! Okej nu måste jag dit direkt när de öppnar :(
 
Ajaaaa måste lämna in min allra sista inlämning för iår nu så jag har några kilon lättare i mitt huvud sen kolla på serier så jag kommer in i en annan värld och sova direkt för e så irreterad, vaknat på helt fel sida också och förhoppningsvis är det en gladare Sevda i morgon!! :)))))))) 
 
goooddd natt sålänge och fuck you the phone house. Har alltid köpt mina telefoner genom de, men sista gången jag gör det. Det ENDA de försöker göra är att blåsa dig på pengar. Punkt slut hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0