22 december

Heej! Fredags: Först så åt jag med Malin med hennes systrar och sen började vi fixa oss, vi tänkte först bara gå ut för en drink men det blev spontant att jag, Malin & Tsenat gick till sture efter istället. Det va en lyckad kväll. Sjukt mycket folk för att vara veckan innan löning och jul.
 
I lördags så hade Malin fixat avskedsfest hemma med massa gott och vi va en grupp tjejer som sen drog ut till...sture igen haha det va sjuukt mycket folk igen så man knappt kunde röra sig fan.
 
Ajaa igår va jag hos min mormors syster hela dagen, vi åt middag. Sen kom en kompis Kaan förbi och lånade ut sin iphone 4 till mig, skit snällt! Så otur att den va telenor låst bara :((( så aa kanske får låna en annans iphone 4 i morgon får seee..
 
ajaa sen när jag kom hem såå sen kollade jag på serie föör länge på natten no comments.. vaknade halv 2 idag, fixade mig på 20min och sen sprang till stan för att möta Alale!! Vi åt på kungshallen och sen drog jag till jobbet direkt efter.
 
Sen va jag sjukt svag och helt död när jag kom hem för jag hade inte ätit på så många timmar så jag åt och sen bara tog det lugnt.
Alale och jag 2 år sen snart
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0