god natt

Hej! Idag drog jag till phone house i St:Eriks plan asså  säger bara Phone house är stööörsta skojjarna !!!!!!!!! Jaaag lämnade in min telefon för att jag TRODDE att jag skulle få tillbaka den snabbt och så jag kunde ha den till innan jul......men nej nej. Jag förstår inte vafan det är som är problemet??? De säger att de inte kan laga den och jag ska få en ny för 3000kr, vi betalade igår och sen ska de skicka en från lagret och seeen ska jag hämta ut den?! Huuur svårt är det att bara fucking ge en i deras jävla lager uffffff sista gången jag nånsin lämnar in min telefon där punkt slut.
 
aja sen jobbade jag och sen fikade med en kompis bara. Kollade nyss finalen av Paradise hotel! Visste om sen långt tilbaka vilka som skulle vinna så det blev inte så jätte spännande haha!
 
I morgon ska jag GYMMA skiiter i helt seriöst har rethosta lite fortfarande men jag åker till Istanbul nästa fredag och behöver komma i form lite haha sen ska jag jobba och senare SOLA om jag hinner och sen ut :)) har inte värsta förhoppningarna eftersom att det är torsdag i morgon... hmm hoppas det är liite folk iallaflal hahaha
 
Måste sova nu innan kl 3! Somnade vid 5 igår igeen sjukt sent hejdå måste stänga av nunu god natt!
Chilai Istanbul september 2013

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0