Lite frågor & svar

POSTAT AV: ELIN
du är så perfekt sevda. helt sjukt kan inte sluta kolla på dina bilder för du är så sinnesjuk vacker tjejen. Har du opererat dig nånting nånstans ansiktet eller kroppen? jätte bra blogg älskar den puss

Svar: Tack så mycket!! Neej det har jag aldrig gjort och kommer nog inte göra det heller! Tack så mycket!!

 

POSTAT AV: ANONYM
Hej! Jag var i Istanbul i oktober i år o fullkomligt älskar staden! Var dock inte ute ngt o vill åka ner snart igen! Har du några tips på uäbra uteställen? Vet du vart turkiska kändisar hänger? (mer specifikt cagatay ulusoy haha;)) egter att ha läst din blogg kändes du som rätt person att fråga haha:) tack på förhand! Kram

Svar: Heej! Va kul att du älskar Istanbul som jag och måånga andra haha! Nu har jag inte varit ute på aallla ställen för det är typ omöjligt fan finns föör många ställen. Men förkrökställen ska du lätt till Lucca, Propaganda eller Chilai. Chilai är det knappt någon som dansar men lucca är bäst enligt mig som för ställe. Och klubbar du ska festa festa i är läätt Ulus 29, Anjelique & Reina! Mina favoriter just nu är Ulus29 och Anjelique, sjuukt vacker utsikt från alla de 3 klubbarna. Ulus29 har vunnit flera diplom minns inte allt nu men en av de va en av de finaste klubbarna i världen. Galet! Om du bara ska chilla är Kucuk beyoglu också bra tycker jag, lite annorlunda skönt ställe tycker jag.

 

Oj de hänger lite överallt tror jag. Asså jag har inte 100% koll på alla kändisar i Istanbul vilka de ens är. Men har hänt många gånger min vän Fasla som har mer koll och bor där sagt typ "omg där e han lalala han spelade i Ezel.. där e hon lalala hon spelade i den serien" osv osv. Men jag har inte alltid vetat vilka det är då. Har 0 koll på vart ens Cagatay Ulusoy bor, men vissa andra kändisar vet man juu inga namn nämnda haha ingen tror ju mig såååå :) ;)! 

 

POSTAT AV: ANONYM
Heej sevda! :) först vill jag säga att jag läser din blogg varje dag och tycker om den! Fortsätt blogga! :)) Ville bara fråga om när du tog hål i brosket gjorde hen med en pistol eller med någon annat? Jag gjorde det för ungefär 3 mån sen och varje gång jag ska byta smycke så blir det röd och gör ont! Det ser ut som en klump runt omkring hålet och det svider också lite sen så blir det bra igen, ibland när jag sover åt den sidan gör det ont.. Jag tvättar den varje morgon och kväll och pillar inte på den? Borde jag kolla med läkare eller något? :/

Svar: Heej! Tack så mycket , glad jag blir :)! Tjejen som gjorde på mig gjorde med pistol. Och fyfan va ont det gjorde haha och mitt öra va skit rött i typ 2 dagar och fan va jobbigt det va i början, kunde inte sova på den sidan och såfoort någon kom åt mitt öra fick jag skiiit ont och va jätte jätte öm heela tiden i måånader var det så. Jag gjorde rent ofta men bytte inte örhänge på lååång tid efter. Tror jag är fel person att fråga. För sjuka är att jag också tänkt på det här inte så länge sen, kan faktist fortfarande inte ibland sova på det örat, för då gör det ont, men har aldrig haft oturen att det klump och infektion eller så. Kanske fick infektion någon gång i början, minns faktist inte.

Jag tycker du borde göra det för säkerhetskull! Det kanske är irreterat för du kanske tvättar föör ofta eller så, så du behöver någon speciell medel för den ett tag..


POSTAT AV: SINEM
Hej Sevda! Vad använder du för produkter till ansiktet för du har jätte fin hy mashallah! När du vaknar, lägger dig och tvättar bort smink osv, alltså din rutin! Jätte tacksam för svar!
Sen hoppas jag att du fortsätter att blogga även fast du kommer bo i Istanbul, har följt din blogg länge o älskar den verkligen! Va stark! Kram Sinem <3

Svar: Heej! Rengöringen jag använder heter Active sensitive och är ifrån Yves rocher. Och min dag/natt kräm är ifrån samma märke. Jag tar bort maskaran med oljiga pads öm vet inte va den heter.. och på oljiga padsen och ibland med torr pads ni vet, tar jag Lancòmes borttagning för vattenfast maskara. Ska göra ett inlägg för det, ta kort på alla produkterna och prisen så du får se bättre! Har tyvärr inte bilder på de just nu. Tack så jätte myckeet!! Ja det kommer jag absolut göra :D! Va roligt att du älskar den , glädjer mig :) kram!! 

 

POSTAT AV: ANONYM
Är livet i Turkiet (Istanbul) som det är på de turkiska serierna? Om inte, ge exempel :)

Svar: Asså både ja och nej. Om du har bra me pengar eller rik så lever du så som i filmerna 100%. Med andra ord, du lever som en kung när du har bra med pengar i Istanbul. Det går inte ens jämföra med de rika i Sverige. Det är inte ens såå stor skillnad mellan normala och rika i Sverige. Så om du har normal inkomst eller är fattig så lever du inte som i filmerna.

Sen om du är fattig lever du riktigt dåligt. Och det dåliga med Turkiet är att ju mer pengar du har, desto bättre utbildning får du också. Om du har normalt bra inkomst så räcker det ändå inte till de dyra privatskolorna som oftast kostar över 100 000kr per år för bara ett barn. Ifall du inte tar lån såklart som många säkert gör. Privata skolor är mycket bättre än de normala då man inte betalar någonting. Och man får såklart bättre jobb beroende på vilken skola du gått på. Så ifall det är en som gått i privatskola och blivit läkare säger vi och en som gått i en normal skola. Så tar de ju de som gått i en privat skola före de som gått i en normal skola. Trooor jag iallafall, hört att det är så..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0