01:05

Heej! Denna vecka har jag haft ganska mycket, började lite smått att packa i söndags och sen har jag tagit lite i taget denna vecka. I måndags packa jag för det mesta hemma och var med Dilara och Melisa som är här i Istanbul och sov hos mig då och då. I tisdags så var jag i skolan som vanligt och sen var jag hemma hela dagen och packa och Dilara och Melissa var här och deras mamma! Senare på kvällen kom Fasla och sov häär. Igår efter skolan åt jag och Fasla lunch och sen packade hemma hos mig heeela dagen tog 100 år haha. Fasla va skit snäll som hjälpte mig mycket, skulle va omöjligt utan hjälp!
 
Sen tog vi taxi och lämna massa tallrikar, kastruller, glas och allt hemma hos henne. Hade redan packat alla mina kläder och trodde jag va "klar" med det men nejnej fickta ut aallting för att allt det där skulle få plats först -.-.. aja sen åkte jag till släktingar en stund och sen åkte hem!
 
Idag va jag hos doktorn för haft problem med mitt öra men nu hör jag skit bra igen va halvtdöv i 3 dagar typ :(..
Sen köpte jag en ny resväska.. behövdes haha får fan inte plats med alla mina kläder och grejjer får paaaniik hahaha! Så har packat heela kvällen och bara stannat hemma.
 
Ska flytta ut på tisdag så har ett par dagar kvar på mig men det är så mycket på en gång! Varför jag stressad mycket denna vecka med flytten är för att jag vill ha helgen liite fri åtminstonde och inte sitta hemma och packa dåå.. Ska ju onsdag morgon till bodrum ju så måste packa för det samtidigt nu i en seperat väska hur det nu ska gå..Ligger efter i skolan just nu lite för jag missade mycket förra veckan..sen även för att jag har 0% konsentration och energi i skolan, sitter och kollar på klockan helaa tiden..sen är det också för att jag faktist tycker det börjar bli ganska svårt haha, förstår inte allting :/ och när jag inte har en bra koncentration så går det ju inte bättre... har även en redovisning på tisdag jag inte ens börjat med... lite mycket på en gång -.-
 
Men ska bli så skönt att åka till bodrum och bara slappna av och njuta av sommarlov!
Malins mottagning förra veckan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0