I sverigeee :)

Helloo!! Gissa vart jag ääärrr hahaha!...... Är i sverigeeee :) kom hit i onsdags på dagen. Var hemligt eftersom att jag kom hit för att överraska min bebis Malins student ☺️!

Är bara här 4 dagar.. Åker till Istanbul igen nu på i morgon bitti :( hitta inte nån på kvällen allt va såå dyrt haha! 

Men hade så otur i början fyfan.. Från jag vakna i tisdags natt då jag skulle åka hemifrån till flygplatsen började jag känna mig sjuk, sen från när jag va hemma i onsdags mådde jag jätte dåligt och hade feber :( så 2 dagar försvann av att ligga i sängen bara... Men som tur första dagen va Aylin gullig och kom enda hem till mig för att träffa mig så jag inte behövde gå ut för låg bara i sängen och i torsdags kom Emma.H hem till mig!

Iförrigår hade Malin sitt utspring mådde fortfarande ganska dålit men tänkte har åkt ända ifrån Istanbul för hennes student 2 timmar kan jag klara av att vara där, hon blev jätte överraskad och jg blev jätte glad tt hon blev glad :) sen var jag hemma resten av dagen och viladee.. 

Igår va jag mycket bättre å helt frisk, så jag va på malins studentmottagning som börja runt 3, jätte trevligt var det med god mat och mycket trevliga människor! Senare runt 7-8 kom Tsenat, Aylin och Maneli :)! Vi åt igen haha och föra å sen gick vi ut ett stort gäng med malins kusin och hennes vänner också ! Vi drog först till champell och sen spy bar! Sen drog jg och Tsenat till max, standard haha saknat max haha! Så goott! Det va en jätte lyckad kväll! 

Idag nu ska jag äta frukost sen funderar jag på att gå till frisören å klippa mina toppar å färga håret lite mörkare! Efte det ska jag till min mormors syster och efter det förhoppningsvis ska jag träffa Assi och vill träffa stephanie å Emma.I också gaaah hatar att ha så lite tiid får stress att jag ej hinner träffa alla :( 

Ajaa ska äta nu måste skynda mig! Ha en fin dag alla!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0