Söndag

Shit jag har glömt min blogg helt. Förra fredagen va jag på lucca med Fasla hela kvällen det va skit kul som vanligt och sen sov vi hos mig.
På lördagen så åt vi mat och bara chilla sen senare på kvällen träffa jag en annan kompis och åt middag med sen sov där. I söndags va jag mest hemma och packa och så.

Måndags va jag i skolan och packade hela dagen och började flytta ut till en kompis. Tisdags va jag i skolan och sen packa hela dagen det sista grejjerna och sen va städaren hemma. Sen kom en kompis och hjälpte mig skit söt , vi åkte 2 gr med taxi till min kompis hem jag ska nu få bo i i 2 veckor. Sen åt vi middag och sen åkte han hem.

Onsdags hämta jag mina smågrejjer jag hade glömt och gav nycklarna och så. Torsdags mådde jag ganska dåligt och va hemma ifrån skolan och sen blev det värsta dramat med han som äger min lägenhet så höll på med det halva dagen men det löste sig tillslut som tur! I fredags mådde jag ännu sämre och va först i skolan en stund sen hemma hela dagen skulle ju till Bodrum men fick ställa in det för hade verkligen 0energi och skulle ändå bara bara där 1,5 dag typ.. Så sket i det bara-.- igår mådde jag mycket bättre, träffade Idil och hennes vänner och drack lite sen drog jag till Anjelique med några andra vänner och va där resten av kvällen!

Just nu chillar jag med en kompis och kollar på en film inte min typ av film direkt men ändåå haha! Hörs senare ha en fin söndag alla!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0