2 mars

Heej! Igår va jag först på förkrök nära taksim, vi va typ 22 pers på förkröket och det va svenskar, franskmän, tyskar, danskar, allt möjligt haha! Sen drog vi 22 pers på erasmus studentfesten! Kefffaaaste musiken någonsin. Riktig deep house, electro och rock ush inte min smak haha! Men annars vare galet för alla va heelt hypade och körde all in hahahha! Träffade på min halvsvensk halvturkiska kompis där jag lärde känna förra året så va mycket med honom också.
 
Man märker verkligen skiiillnaden att festa med yngre och som är från andra länder de verkligen fuuuuckar uuur hahahah men äldre och speciellt turkar vill alltid leka fina sådär och vågar inte släppa loss liksom. Men det va skit kul och lära känna lite nytt folk,mer svenskar/europèer och lite mer i min ålder, lr aa närmare min ålder haha 23åringar mest vare typ. Efter festen så tog vi taxi hem och jag sov uuut idag. Tror jag sov 9timmar skit skönt! Sen duscha jag och så och sen åkte till Zorlu och åt middag med Fasla, efter kollade vi kläder och sånt. Fastande i en optiker i typ 1 timmee kan inte bestämma mig vilka solglasögon jag ska!! Ett par skit fina från Ray-ban!! Ena glaset är typ svart och den andra är glaset mer guldigt.. aja får see vilka det blir måste tänka mer haha
 
I morgon är det sista dagen på kursen, vi ska göra prov på allt vi lärt oss, shit måste plugga lite så jag inte är helt borta i morgon! Denna kurs va skit bra förmig att jag gick, för den här nivån på kursen är det baara gramatik, det är det jag lite har svårt med. Jag förstår det mesta skit bra, jag pratar så jag blir förstådd meeen det blir ibland fel med gramatiken och det är det jag måste förbättre och ordförrådet såklart lite. Ska ringa en vän i Sverige nu medans jag viker mina kläder, hörs mer i morgon! Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0