Äntligen kommer mamma hit!

Heej! Igår va jag först i skolan och sen gick jag och köpte mina älskade ray-ban solglasögon! Kunde verkligen inte välja bara en av de så fick bli 2 par-.-.. Rånad men så väärt! De bruna passar bäst på sommaren då man är brun och de svarta på vintern/hösten å aa på sommarn och när som helst igentligen. Ska visa bilder senare på de! Har sjukt mycket annat jag shoppat jag inte visat än..

Iallafall efter vi shoppa så åt jag och sen drog jag hem, storstäda, alltså saker som låg överallt osv. Senare blev jag bjuden på middag hos Idil och hennes erasmus vänner, hon bor med 3 tjejer 1 svensk och 2 tyskar men alla kan svenska förutom 1 som förstår bra men pratar halvt bra. Det va jätte trevligt och tjejerna är jätte trevliga också! Va där hela kvällen och sen åkte jag hem och sov diirekt efter jag prata i tele typ nån timme. Hade sovit 4 timmar natten innan-.-.. 

Ajaa idag så va jag i skolan, tog tunnelbana för första gången på läängee( typ 3 veckor) till skolan hahahha! Tar aaalltid taxi varenda morgon. Man blir föör bekväm här. Försöker att ta oftare tunnelbana nu hehe.. Tjänar mycket på att ta tunnelbana istället liksom.. Ajaa nya kursen började idag och jag märker verkligen att det blir bara svårare och svårare men det är bara bra! Sen efter skolan gymma jag och efter det handlade lite mat och köpte blommor till min mamma som kommer om några timmar :D! Hon landar kl 05:00 är väl hos mig runt 6 tiden.. Sen vid 7 ska jag vakna igen haha! Ska bli så kuul har inte träffat henne på 6 veckor nu sjuukt!

Så i morgon ska jag till skolan och efter åka me mamma till släktingar och umgås med de hela dagen! Sen får vi se va vi gör. Måste sova nu ska vakna om 4 timmar !😳 godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0