erasmus student fest!

Heej! Glömt att blogga haha! I torsdags va jag heeelt död efter skolan lucnha jag med Fasla och sen gick hem och sov lite, efter det kom Fasla till mig, vi fixade oss och sen drog till Lucca och va där typ till halv 2, sen sov hon hos mig och sen på morgonen åkte vi tillsammans. Igår efter skolan åt jag lunch som vanligt i istiklal caddesi med Fasla. Efter det åkte jag hem och sov lite typ, sen va jag hemma hela dagen och sen vid 11 åkte jag till Karaköy till någon bar för att träffa några killkompisar, sjuuuukt gaaalet bra musik!!! Baaara rnb (Tsenat och Malin ni skulle döö för musiken riktig eran musik haha) Vi stannade typ till 2och sen fick jag skjuts hem!
 
Idag va jag hos släkten hela dagen och nu fixar jag mig och ska på erasmus student party, gaaalet stor! Tror 10 privat universitet ska dit haha sjukt! Kommer kännas konstigt att festa med min ålder igen hahah har blivit så van att festa bara med 27-31 åringar typ hahahah så tycker alla i min ålder är BARN! (Vilket många killar iallafall är haha ssryyyy) och tyvärr många i min ålder här tjejer är mycket omognare än tjejer i min ålder i Sverige! Försökte få med Fasla på festen men det blev ett starkt NEJ hahahah -.-
 
Ska först på födelsedags förkrök hos Idils granne typ, sen ska vi typ 15 pers som är blandade, skandinavier och från andra ställen i europa tillsammans till erasmus festen! Ska bli kuul!! Måste sluta skriva nu måste dra hemifrån!! Hörs mer i morgon ha en fin kväll alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0