helgen

Heej! I fredags så gick jag och några vänner till i Karaköy minns ej ställets namn men skit bra ställe iallafall! Efter det så drog vi till Samdan, helt katastrof musik i början asså det va turkisk deppmusik asså okej om det är typ restaurang lr nåt men på en klubb? haha så vi tänkte dra hem i början men vi stannade kvar sen för det blev mycket bättre. Sen åt vi manti där i närheten i Etiler och senare sov hos mig.Kom hem vid halv 7 på morgonen..sov vid 7 skjut mig haha 
 
Dagen efter vakna vi runt 11 tiden va heeeelt förstörd hela dagen av trötthet så låg i sängen och sov och vila då och då heela dagen typ. Sen vid 10 tiden gick jag ut med några vänner till ett ställe som heter Flamingo i taksim, nyöppnat tydligen sjukt fräsht och fint ställe! Efter vi va där åkte vi hela gänget till Ulus29, hade en riktigt lyckad kväll igår hade verkligen skit kul heela tiden! Efter det sov jag hos en kompis som bor på andra sidan så va där heela dagen och kom hem ikväll.
 
Har försökt plugga har prov i morgon men inte gått så bra... det är ju val idag här i Turkiet så försökte följa det medans och behövde duscha och sånt..Heelt sjukt att 1 timme innan valet ska ta slut så blir det strömavbrott i typ halva Turkiet?? är det inte ett konsigt "sammanträffande"? hahaha Såå jag har varit utan el nu i över 1 timme är fett räääddd.. ajaa måste sova nu.. wish me luck för i morgon! Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0