Kaos i Istanbul..

Heej! I tisdags va jag i skolan som vanligt och sen efter åkte jag och mamma till ataköy för att hälsa på släktingar, vi va där hela kvällen sen gick mamma och jag ut och åt på restaurang. Det va kaaos i hela taksim och så pga demostrationer för 14åriga pojken som avled efter 267dagar i koma . Han skulle ut och köpa bröd i maj förra året å en polis skjuter en tårgasgrejer lr va de heter på honom så grovt så han hamnar i koma tills han dog. HELT OSKYLDIG. Ska skriva ett långt inlägg om detta senare. Ussh har så mycket å säga om det här som händer/hänt här.

Så vi åt nära mitt hus. Efter vi åt gick vi hem, gjorde läxorna å sen sov vi. På mprgonen sa jag hejdå till mamma för hon skulle åka 2 timmar efter jag gick hemifrån. Kändes konstigt sen att komma hem efter skolan sen utan att mamma va där :( saknar henne redan! En vecka gick föör snabbt..

Igår efter skolan så gick jag till frisören, noppa ögonbrynen och så. Sen kom helin till mig ifrån Sverige! Det va kaos i Sisli också igår där jag bor. När vi gick ut från min port kände vi liite av tårgasen och tog taxi till Cevahir för vi inte orka gå. Sen tnlte vi vi tar tunnelbana för att de e katastrof trafik. 1: den tiden vi gick hemifrån e det jätte mycket trafik annars men går vare 1000 gr hemskare för att det ca demostration hela Sisli också... Vi går in i cevahir och märker att de börjar stänga?! Kl va bara 7? Då förstog jag att det 100% måste hänt nåt i centrumet också.. Vi börja gå mot tunnelbanan å ser att alla människor går iifrån tunnelbanan och det stiiinker tårgas asså vi kände att det va jätte starkt och vi hosta jätte mycket. Så vi gick ut igen för tunnelbanan va stängd. Vi tog taxi å åkte väärsta omvägen för att slippa all trafik till Istinyepark. Vi åt mat och shoppa och fika! Sen åkte vi taxi hem till mig igen och gjorde mina läxor , Helin hjälpte mig hahahah och sen gick vi och la oss!

Tung e hon som köpte ny biljett så hon åker på måndag istället för fredag! Idag ska hon sova hos släkt och hämta sina bagage sen sova hos mig i morgon till måndag :D! 

Slutar kl 14:00 efter ska jag gymma, handla mat sen ska jag laga middg åt mig och idil som kommer till mig ikväll och efter ska vi senare på erasmus fest i  restaurangen 360, som ligger i taksim.. Tror de kmr va kaos där idag igen:/ ajahörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0