natt tankar..

Faan va jag känner mig såå mycket mognare och starkare ju mer veckorna går här i Istanbul...helt sjuuukt. Jag har ALLTID varit mycket mognare för min ålder. Alltid varit det. Men nu när jag flyttat hemifrån. Helt ensam till en stad jag bodde i för 13 år sedan. Så mycket som förändrats. Huur jävla ensamt det än känns ibland så var det det här jag igentligen behövde tror jag. När jag bor helt ensam får jag mycket mer att tänka ut om allting. Mognar så mycket mer..
 
Sedan är det för att jag umgås med Fasla som är 7 år äldre än mig. Jag märker mycket att det är stor del pga henne. Hur mogna än mina vänner i Sverige än är så såklart så är det ju lite skillnad i vår ålder och 7 år äldre. Fasla är i en helt annan nivå i livet än vi i våran ålder är som nyligen blivit vuxna och nyligen gick ut i vuxenlivet. Just därför så har jag lärt mig vissa andra grejjer av henne som gjort så jag växt mer som person och mognat mer på andra sätt.
 
Blir glad att höra att Fasla också tycker det hehe hon känner att jag börjat ändra tankesätt på vissa grejjer mer och mer börjar tänka mer som en vuxen och mycket mer moget...
 
Jag känner faktist att jag får myyycket mer motiviation om många grejjer i livet nu. En stoor dörr är öppen för många möjligheter, men att komma dit är en lång väg men en dag så är jag där. Jag känner att teex så har jag myyycket mer motiviation att faktist plugga vidare.. hade ingen motivatioon eller tankar aalls på det i Sverige. Varför? För att du kan alltid ändå bli nåt där utan universitet teex. Finns mer valmöjligheter. Du kan ändå stå på egna ben med bra lön utan att plugga vidare och bli nåt. Men i Turkiet kan du inte bli ett skit utan universitet utbildning och skit jobb med skitlön är det ända du får. Asså vaaaarenda dag dagdrömmer jag om hur mitt liv kommer se ut om några år.. vill verkligen bo här meen det krävs verkligen att käämpa för att få en bra utbildning så jag klarar mig bra här. Det är myycket svårare och tuffare att faktist klara sig här. Men shit vilken konstraast det är. Om du lyckas här och om du lyckas i Sverige, går inteeee ens beskriva vilka skillnader det är på liv.. Skulle 1000gr om välja Turkiet framför Sverige då. Meen men inget är 100% säkert. Många tankar i huvvet just nu, det är verkligen sjuuukt rörigt i mitt huvud just nu. Så mycket på samma gång. Det här är bara 5% av allt jag har just nu. Men jag känner mig inte stressad, är fortfarande ung.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0