Sapphire och 360

Heej! Igår morse kom ju min mamma hit och sen somna jag om igen och senare gick till skolan. Efter skolan så gymmade jag och sen kom jag hem lämnade min träningsväska, hämta mamma och vi köpte med oss lite gottigheter från bageri och sen åkte hem till mina släktingar! Tog oss 2!!!timmar att komma dit för det va kaaaaos trafik för det hade hänt en stor bilolycka så det gick sjukt segt i trafiken..
 
Vi åt middag och fikade och va där hela kvällen och sen efter vi kom hem så bytte jag om snabbt och åkte vidare till en killkompis i Ulus. Han fyllde år och vi va 5 pers där en stund och sen gick vi vidare till Gaspbar en stund. Sjuukt trött va jag för jag hade sovit så lite natten innan. Men det va jätte trevligt helt chill. I morse hade jag sjuukt svårt att komma upp har ont i hela kroppen och hade lite feber. Så somnade om och sov ut och senare gick jag och mamma till flera köpcenter, kollade kläder och så. Sen åkte vi till Sapphire! Döör för utsikten haha har hämtat alla dit fan. Första jag ser längst upp där man köper bilder.. bild på mig och Malin fortfaarande hahah det har gått 7 månader sen de la upp bilden på oss som reklam sådär.. den bakrunden måste sålt bäst asså ;) hahaha
 
Senare på kvällen gick jag och mamma till restaurangen 360! Riktigt fint och bra ställe, varit där 1 gång tidigare. Måste logga ut nu har skit mycket läxor tills i morgon måste göra de nununu sen sova, godnatt!!
 
Dör.För.Denna.Utsikt!!!!!!
 
 
'
Min mamma vill inte va med i min blogg... måste respektera det..
 
en skit skumm men roligt uppträdande
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0