Solig dag!

Heej! Just nu är jag på Faslas jobb! Min mobil dog så jag laddar den just nu här. Efter skolan gick jag och klassen ut och åt i Galata, underbaart väder idag!😍 måååååååste köpa vårskor idag fan det här går inte hahaha har bara 2 par converse med mig från Sverige och de jag använder mest som e nyast är hos Fasla just nu. 

Är ute efter fina öppna skor eller typ ballerina nååånting innan jag dör av värmen fan haha!! Det problemet har inte ni i sverige just nu antar jag hahahah nee ska inte va elak nu hehe!

Ajaaaa ska dra snart tänkte dra till Zorlu faktis och kolla skor! Det får ta 10 timmar ska hem med minst ett par iallafall hehe.. Ajaaa har 4 timmars prov i morgon.. Det är inte den riktiga utan test för den riktiga på måndag!jag känner att jag verkligen måsteee plugga hårt haha fan va skämmigt liksom om jag failar när jag igentligen kan bäst i klassen och är halv turk..

Aja så efter jag köpt skor ska jag bara vara hemma och plugga! Måste plocka undan lite i mitt hem också litee rörigt hehe .. Ajaa underbar bild från idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0