Söndag

Heej! I fredags va jag i skolan som vanligt och efter skolan så luncha jag och Fasla och efter det mötte jag mamma i Grand Hyatt i taksim det va 13 år sen vi va där inne, va som mitt andra hem när jag bodde här när jag va yngre. Hon köpte lite grejjer och sen drog vi till Divan och fikade!
 
Efter vi fika åkte vi hem, jag sov typ 1 timme och sen gick jag och mamma och åt med Fasla i taksim i Midpoint och efter det drog vi hem till oss och fixade oss. Efter vi va klara så drog jag och fasla till kiki en klubb i Ortaköy. Några vänner som fyllt år hade hyrt övervåningen där så det va mycket folk och trevligt! Efter det drog vi till ett ställe som heter Koma.. Fyfan allaaa rökte inomhus där också fast tänk er att det inte fanns någon fönster alls så fick typ panik av lukten usch! Va där en stund bara å sen åkte jag hem själv. Musiken på båda ställerna va katastrof, sån där deep house som man får huvudvärk av i 5 dagar efter typ ahha jag älskar faktist en del house, sån riktig house, ingen jävla electro och deep house som är samma melodi i 10 min...-.-
 
Igår så åkte jag och mamma hem till Fasla och nesrin och de bjöd på fika! Efter det drog vi till några släktingar och sen andra släktingar och senare när vi kom hem runt halv 1 fick jag ryck och ville ut så fixade migjätte snabbt och gick ut vid halv 2 till Ulus29 och mötte några vänner! Sjuuukt bra soom alltid hade saknat stället va där sist 1,5 månad sen! Ulus29 är lääättt Istanbuls bästa klubb! Går aldrig att ha tråkigt där!
 
Fixar mig just nu hemma och ska snart ut med släktingar och shoppa och äta! hörs senare ha en fin dag!
Jag i sapphire i veckan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0