Update från sängen haha

Helloo!  Igår va vi först på Anjelique och sen Ulus29, det va inte så bra som det brukar på Anjelique igår, lite dött. Men ulus29 finns fan ingeen dag då det är dåligt! Sjukt bra som vanligt. Efter det drog vi hem till mig en stund. Är sjuukt irreterad att jag har fått en granne brevid mig nu.. (Lägenheten brevid var tom i 2 månader) såå det är skit lyhört fan skit tunn vägg i mellan brriinneer och hon hade tidigare vid 11 typ knackat och sagt kan ni vara lite tysare försöker sova men kan inte lalala.. Och va rädd stt hon skulle komma igen vid 5 på morgonen liksom så vi åt bara mat skit tysta sen drog de hem.

Ajaa idag hade jag världens segaste dag. Eftersom att jag somna vid 6 imorse och tänkte att vi kanske skulle ut idag å ska vakna tidigt i morrn så sov jag halva dagen-.- vakna vid 1, gick upp vid 3... Sen såg jag att det va 20!! Grader idag braann att jag inte va ute. Alla va upptagna iallafall de jag frågade idag. Ville ut och shoppa men blev inte av. Så istället gick jag till frisören och gjorde manekyr och pedikyr vid 7 tiden.. Så känner mig extra fräsh nu.

Hade flera planer för ikväll, gå ut eller träffa en vän och ta en drink bara vid 11 men skulle bli för seent för att jag ska upp 8 i morgon. Min släkting från USA fyllde år idag å vi ska fira honom 10!! På morgonen skjut mig haha ska vara på andra sidan av istanbul 10 på morgonen.. Han hade annat å göra senare på sin sista dag här därför det fick bli så...

Orkar verkligen ej komma som en zombie.. Hellre va utvilad och hitta på massa grejjer i morgon. Har ändå varit skit seeeg hela dagen inte orkat ens göra nåt fast jag velat haha. Aja så jag gjorde mina läxor också hon gav rätt mycket denna gång men det är bara bra träning inför de stora proven som kommer snart.

Kan ni tänka er att JAG ligger i sängen innan kl 12 på en lördagskväll?Mirakel. Hahahha aja ska sova nu är helt dööd. Godnatt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0