Vilken kväll haha!

Heej! I torsdags efter skolan gymma jag och sen kom Idil hit och jag laga mat åt oss. Senare gick vi till 360 då det va erasmus fest där va heelt död , kom hem vid halv 3 å somna direkt. Igår vakna jag inte av mitt alarm så försov mig till 12.. Senare städa jag hela lägenheten. Sen kom Helin vid 6 och vi gick först till cevahir för behövde köpa lite grejjer sen åkte vi till 360 och åt middag.

efter middan ålte vi hem till mig, fixa oss och så sen drog först till Ulus29, va helt dött vi kom för tidigt. Sen drog vi till lucca sjuukt bra som vanligt. Efter det drog vi till Samdan 5 min typ bara föe att leta efter min kompis kompis som hade hans mobil..Sen ulus29 igeeen 5min, sen Lucca igeen för att vi skulle vänta på en kompis som skulle få sin mobil av hans kompis å lalala sen åkte vi till Ulus29 för 3je gången! Men tillslut vare skit kul även fast det hände sjukt skumma grejjer asså vilken kväll har inga ord haha. Sen kom en kompis hit och va här till morgonen och sen sov vi. Är heelt döööööd! 

Skulle på Istanbul fashion week ikväll men tvivlar just nu pga vissa grejjer hahah så tror jag skiter i den. Fan jag som va så taggad för den .. Aja ska sova en stund till nu sen duscha å så hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0